Ελλάδα Ροή

Χαμός στο Βόλο με τον 91χρονο που πήγε να βιάσει.. 50χρονη!!!

Τη δική του εκδοχή για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, για την οποία τον κατάγγειλε στην Αστυνομία, 50χρονη Βολιώτισσα οικιακή βοηθός, έδωσε χθες στην απολογία του, στον ανακριτή Λάρισας, ο 91χρονος συνταξιούχος.

 

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως τον προκάλεσε η 50χρονη, άγνωστο πώς και με τι, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει και δήλωσε πως είναι αθώος. Ο 91χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Λάρισας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του επιβλήθηκε η εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του. Την απόπειρα βιασμού κατάγγειλε το βράδυ της Τρίτης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η 50χρονη οικιακή βοηθός. Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι ο 91χρονος, από χωριό της ευρύτερης περιοχής του κάμπου της Λάρισας, αποπειράθηκε να τη βιάσει, την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν σπίτι του και απασχολούνταν με τις οικιακές εργασίες που έκανε, κάθε φορά που τον επισκεπτόταν, έναντι φυσικά αμοιβής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και τη μήνυση που κατέθεσε η Βολιώτισσα, ο 91χρονος φέρεται να εξήλθε από το μπάνιο του σπιτιού του γυμνός, την ώρα που η οικιακή βοηθός καθάριζε το δωμάτιό του, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης και φέρεται να έπεσε πάνω της, προσπαθώντας να έρθει σε συνεύρεση μαζί της. Η γυναίκα φέρεται να αντιστάθηκε, τον απώθησε και έφυγε άρον-άρον από το σπίτι του 91χρονου, ενώ φθάνοντας στον Βόλο με το υπεραστικό ΚΤΕΛ, κατευθύνθηκε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση εναντίον του ηλικιωμένου. Ο 91χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ Λάρισας. Ο 91χρονος φέρεται να είχε προσλάβει τη Βολιώτισσα οικιακή βοηθό τις τελευταίες μέρες, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πηγή: e-thessalia.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης