Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Προσφοράς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με γιορτινά κάλαντα και κεράσματα, παιδικές φωνές και συμβολικές πράξεις εθελοντισμού.

 

 

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία, τη δεύτερη μέσα στο χρόνο, με την αμέριστη στήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Για άλλη μια φορά εθελοντές αιμοδότες, προσωπικό ιατροί και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα προσφοράς και ανιδιοτέλειας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στήριξαν και αυτά τα Χριστούγεννα έμπρακτα το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, το οποίο έχουν όλοι αγκαλιάσει τα τελευταία 3 χρόνια, τόσο με δράσεις για τη συντήρηση και τον εξοπλισμό του, όσο και με προσφορά αγαθών, γευμάτων και φυσικά ιατρικών υπηρεσιών. Φέτος αγόρασαν μαζικά γιορτινά προϊόντα στο μπαζάρ, που πραγματοποιήθηκε την ημέρα της γιορτής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου τα έσοδα από τις αγορές  διατίθενται για τη λειτουργία του Γηροκομείου και τη φροντίδα των ηλικιωμένων φιλοξενούμενων.

Το κλίμα της προσφοράς πλαισιώθηκε από τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια των χορωδιών των μαθητών  Β΄ τάξης  της Σχολής Καραβάνα και των μαθητών Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου, που έκαναν  ακόμη πιο όμορφη τη διάθεση όλων. Το γιορτινό το κλίμα συνεχίστηκε με  Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη μοναδική φωνή της Στέλλας Μπαλδώκα  και τον ταλαντούχο μουσικό Έλενα Νικόλα Χριστοφόρου στο πιάνο.

 

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τους ευχαριστεί όλους για την έμπρακτη συμμετοχή. Ευχαριστεί δε ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους και συνεργάτες ιατρούς, η παρουσία και η προσφορά των οποίων σε όλες τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς μας, μας κάνει υπερήφανους, και κάνει πράξη την εταιρική αντίληψη του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για κοινωνική πολιτική, αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλεγγύη στους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος όπου οι άνθρωποι θα κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης