Ελλάδα Ροή

Όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου για την Ευρώπη

Παρότι κανένας επενδυτικός κολοσσός δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό και παραμένοντας στο χαρτοφυλάκιο της Πολιτικής Αεροπορίας, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, επιμένει να “χτίζει” το δικό του success story κάθε χρόνο. Για την τουριστική σαιζόν του 2022, επτά αεροπορικές εταιρείες θα προσγειώσουν και θα απογειώσουν τα αεροσκάφη τους από το μοναδικό αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας, ενώνοντάς το με οκτώ δημοφιλείς προορισμούς.

 

Παρίσι, Λονδίνο, Βιέννη, Μόναχο, Τελ Αβίβ, Στουγκάρδη, Ντίσελντορφ και Κρήτη μπαίνουν στο εβδομαδιαίο πλάνο πτήσεων από την άνοιξη έως το επόμενο φθινόπωρο.

Βόλος – Λονδίνο

Ο δημοφιλέστερος προορισμός της Ευρώπης έρχεται πιο κοντά στον Βόλο μέσω της EasyJet. Με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, και ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 37,50 ευρώ. To αεροσκάφος την Τετάρτη απογειώνεται από τον Βόλο στις 21.35 και το Σάββατο στις 12.05 το μεσημέρι. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 30 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 29 Οκτωβρίου.

Βόλος – Παρίσι

Η Transavia France ξεκινά να πετά από τον Βόλο στις 2 Απριλίου και ολοκληρώνει τον κύκλο πτήσεών της στις 29 Οκτωβρίου. Και οι δύο πτήσεις της εβδομαδιαίως γίνονται το Σάββατο. Η μεν πρώτη στις 11.45 το πρωί και η δε δεύτερη στις 20.00 το απόγευμα.

Βόλος – Τελ Αβίβ

Η αεροπορική σύνδεση της Κεντρικής Ελλάδας με το Ισραήλ, ανοίγει νέους δρόμους στον τουρισμό της ευρύτερη περιοχής. Η TUS AIR έρχεται να συνδέσει το αεροδρόμιο Βόλου με εκείνο του Τελ Αβίβ. Το αεροπλάνο ξεκινά στις 11.55 κάθε Δευτέρα και το πρόγραμμα των πτήσεων ξεκινά στις 13 Ιουνίου και λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2022.

Βόλος – Ηράκλειο Κρήτης

Οι εσωτερικές πτήσεις του αεροδρομίου ξεκίνησαν πέρυσι, με την προσπάθεια που κατέβαλε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος έπεισε την ιδιοκτησία της SKY EXPRESS να χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιο της περιοχής μας. Οι πτήσεις ξεκινούν από 14 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 27 Σεπτεμβρίου. Οι πτήσεις διεξάγονται μία φορά την εβδομάσα, κάθε Τρίτη στις 22.40 το βράδυ. Οι τιμές ξεκινούν από 57,30 € το άτομο.

Βόλος – Μόναχο

Η εταιρεία CONDOR επιμένει και φέτος… Βολιώτικα, μεταφέροντας εκατοντάδες επιβάτες από και προς τη Γερμανία και ειδικότερο το αεροδρόμιο του Μονάχου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ευρώπη. Οι πτήσεις ξεκινούν στις 25 Μαίου και ολοκληρώνονται στις 8 Οκτωβρίου. Το αεροσκάφος απογειώνεται κάθε Τετάρτη στις 09.55 το πρωί και κάθε Σάββατο στις 09.50 το πρωί, ενώ εισιτήριο μπορείτε να κλείσετε από 44,99 ευρώ.

Βόλος – Ντίσελντορφ

Η Γερμανική πόλη έρχεται και φέτος πιο κοντά στη Θεσσαλία, με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως. Το μεταφορικό έργο ανέλαβε η Eurowings κάθε Τρίτη στις 19.35 και κάθε Σάββατο στις 10.55 το πρωί, από τις 21 Μαίου έως τις 29 Οκτωβρίου. Oι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 69,99 €.

Βόλος – Βιέννη

Σταθερή αξία στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αποδεικνύεται η Austrian airlines. Με μία εβδομαδιαία πτήση ενώνει τον Βόλο με τη Βιέννη, κάθε Σάββατο στις 21.05 το βράδυ από τις 2 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 79,00 ευρώ.

Βόλος – Στουγκάρδη

Στους προορισμούς της Γερμανίας, που ενώνονται με το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας προστέθηκε φέτος η Στουγκάρδη, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη στις 10.45 και κάθε Κυριακή στις 10.40 πμ. Το πρόγραμμα ξεκινά από την 1η Μαίου και ολοκληρώνεται στις 23 Οκτωβρίου.

thenewspaper.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης