Ελλάδα

Alpha Bank: Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο υποκαταστήματος στη Λάρισα

Τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο στο υποκατάστημα επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 23 στη Λάρισα ανακοινώνει η Alpha Bank. Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της Alpha Bank επισημαίνονται τα εξής:

«Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 23 στη Λάρισα, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε Εργαζόμενο χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα προχώρησε άμεσα σε γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν έως και χθες στο Κατάστημα θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού της Τράπεζας από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας».

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο