Ελλάδα

Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μεγάλα τα ποσοστά επιτυχίας της χρονιάς

Σε μία όμορφη εκδήλωση για τους συνεργάτες και τους φίλους της, η μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Assisting Nature στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε και έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

 

 

Ειδικότερα, ο συνιδρυτής  και Επίκουρος καθηγητής  κ. Παπανικολάου Ευάγγελος, σε μία σύντομη παρουσίαση, αναφέρθηκε στα 149 μωρά που ήρθαν στον κόσμο, χάρη στη συνέπεια, την απόλυτη εξειδίκευση, τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και την επιστημονικότητα των συνεργατών της Assisting Nature. Επίσης, παρουσίασε α) αύξηση 20% στον αριθμό ωοληψιών (κύκλων), β) ποσοστό 44% κλινικών κυήσεων σε όλες τις ηλικίες και γ) το εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό (78,6%) των κλινικών κυήσεων που επιτυγχάνονται από τη μονάδα σε γυναίκες-λήπτριες ωαρίων. Αξίζει, επίσης να σημειωθεί, πως ιδιαίτερα ενθαρρυντική και αυξητική  είναι η τάση του αριθμού των γυναικών που προχωρούν σε κατάψυξη ωαρίων (κρυοσυντήρηση) για τη διατήρηση της γονιμότητάς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους συνεργάτες και τους ιατρούς της μονάδας και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, κύριος Β. Πινακάς, ο κύριος Απ. Κομνός, εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρεια Θεσσαλίας σε θέματα Δημόσιας Υγείας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κύριος Χρ. Βενέτης και η κυρία Αθ. Γόμπου, εκπροσωπώντας τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, ενώ χαιρέτισαν με επιστολή ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Λάρισας κύριος Μ. Χαρακόπουλος και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας κύριος
Β.Κόκκαλης.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης