Ελλάδα Ροή

Lockdown: Πώς θα βλέπονται ζευγάρια που δεν συγκατοικούν

Couple in love.

Σε γενικό lockdown μπήκε από χθες το πρωί η Ελλάδα, για τρεις εβδομάδες, με στόχο τον περιορισμό της γρήγορης εξάπλωσης του ιού που χαρακτηρίζει αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο ο Γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης απαντάει μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε ερωτήσεις τηλεθεατών σχετικά με τις μετακινήσεις κατα την διάρκεια αυτού του lockdown.

Οι απαντήσεις για τα ζευγάρια και το… μάζεμα της ελιάς
Με χιούμορ αλλά και σοβαρότητα ο Γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, έδωσε απαντήσεις σε ένα θέμα που καίει πολλά ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα.

Οι πολίτες αυτοί μπορούν να επιλέξουν να μείνουν μαζί αλλά καθώς δεν έχουν κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει συγγένεια δε μπορούν να μετακινούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Φυσικά μπορεί αν μένουν κοντά να αθλούνται μαζί αφού ισχύει ο κωδικός 6 του περιπάτου και της άσκησης ανά δύο ή βγάζοντας βόλτα τα κατοικίδια τους.

Σε άλλη ερώτηση αν ζευγάρι μπορεί να μετακινηθεί μαζί για να μαζέψουν τις ελιές, ο κ. Σταμπουλίδης είπε χαμογελώντας ότι αυτή η φορά ο νεαρός που έχει εληές πρέπει να πάει μόνος του για το… μάζεμα.

thetoc.gr

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο