Επιχειρείν

Ανέγερση πολυώροφου κτιρίου σύγχρονων κατοικιών στο κέντρο των Τρικάλων

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανέγερση πολυώροφου κτιρίου σύγχρονων κατοικιών επί της οδού Χ.  Τρικούπη 12 στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με ολοκλήρωση της εκσκαφής και της κατασκευής του  υπογείου σε λιγότερο από ένα μήνα (Απρίλιος 2021) και χρόνο παράδοσης τους 18 μήνες. 

Το κτίριο βρίσκεται σε μια φιλόξενη γειτονιά της πόλης σε απόσταση αναπνοής από τους κεντρικούς  πεζοδρόμους, την πλατεία του Παλαιού Δεσποτικού, την πλατεία Βουβής και το σύμβολο της πόλης, το  Ληθαίο ποταμό. Η θέση του λοιπόν το καθιστά ιδανική επιλογή πρώτης κατοικίας αλλά και επένδυσης σε  αστικό ακίνητο. 

Ο σχεδιασμός είναι λιτός και διαχρονικός με στοιχεία διακριτικής πολυτέλειας και έγινε με γνώμονα τόσο  την ομαλή ένταξη στο αστικό τοπίο όσο και τη λειτουργικότητα και τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου.  Το αποτέλεσμα είναι διαμερίσματα κατοικίας διαμπερή και λειτουργικά, ενεργειακής κλάσης Α με ένα, δύο  και τρία υπνοδωμάτια που ενσωματώνουν πλήθος έξυπνων λύσεων. Επιπρόσθετα διατίθενται θέσεις  στάθμευσης στο ισόγειο με προεγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου και αποθήκες με  πρόσβαση ανελκυστήρα στο υπόγειο. 

 

Όσον αφορά στην κατασκευή, αυτή γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες και  προμηθευτές, με προσεκτική επιλογή υλικών, συστηματική επίβλεψη, προγραμματισμό για την τήρηση του  χρονοδιαγράμματος, έμφαση στη λεπτομέρεια, ελέγχους διασφάλισης της ποιότητας σε όλα τα στάδια  κατασκευής και εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας. 

Δείτε σε virtual video το υπό ανέγερση κτίριο:

Σχεδιασμός – κατασκευή – πωλήσεις 

Μιχάλης Βαρδούλης 

Πολιτικός Μηχανικός, M.Sc 

+30-6937358478 

vardoulis@hotmail.com 

Social Media 

Instagram: https://www.instagram.com/michailvardoulis/ 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης