Επιχειρείν

Βραβεύτηκε στα Sleep Awards 2024 η Trikki Strom

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Sleep Awards 2024. Για 3η  συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Sleep Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν τον ύπνο.

 

 

Περισσότερα από 80 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν σχετικά με τον ύπνο προϊόντα και υπηρεσίες.

Συνολικά, διακρίθηκαν 15 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Μεταξύ των εταιρειών βραβεύτηκε και η Τρικαλινή επιχείρηση Trikki Strom με 10/10 και απέσπασε το Gold Βραβείο στην κατηγορία καλυτερη νεοεισερχόμενη βιομηχανία στρωματοποιϊας με διαφορά μάλιστα 4 βαθμών από τον προηγούμενο νικητή.

Με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας η Trikki Strom έχει θέσει ως στόχο από την ίδρυση της το 1969 να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ύπνου κορυφαίας αίσθησης και ποιότητας τα οποία ανταποκρίνονται στα πιο διαδεδομένα STANDARD υγιεινής

Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που καταφέραμε να διακριθουμε με το Gold τίτλο στην κατηγορία μας. Το βραβείο αυτό δείχνει πως έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε σαν εταιρεία στο χώρο μας σε επίπεδο καινοτομίας,έρευνας και ανάπτυξης καθως και ποιότητας των προϊόντων μας, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Χρήστος Παπαποστόλου

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης