Επιχειρείν

Διακρίσεις για την ΟΛΥΜΠΟΣ στα Healthy Diet Awards 2021!

 Η φιλοσοφία της ΟΛΥΜΠΟΣ για καινοτόμα υγιεινά προϊόντα, που ακολουθείται πιστά εδώ και χρόνια, οδηγεί σε όλο και περισσότερες διακρίσεις!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε έξι σημαντικές διακρίσεις στα Healthy Diet Awards στα οποία βραβεύονται προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και που ξεχωρίζουν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία.

Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που διακρίθηκαν είναι:

η σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ παγωμένο Τσάι του βουνού χωρίς θερμίδες (GOLD / PLATINUM στην κατηγορία Light Beverage Products),

τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ (GOLD στην κατηγορία Plant Based Beverage Products),

τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ (BRONZE στην κατηγορία Plant Based Food Products),

ο φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού για παιδιά ΟΛΥΜΠΟΣ bio (SILVER στην κατηγορία Healthy Beverage Products for Children) και

τα παιδικά ροφήματα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ μεγαλώνω (BRONZE στην κατηγορία Healthy Dairy Products for Children).

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ΟΛΥΜΠΟΣ να συμμετέχει σε διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου όπως είναι τα Healthy Diet Awards επιδιώκοντας την αναγνώριση των προσπαθειών της για ανάπτυξη και παραγωγή υγιεινών διατροφικών προτάσεων.

Η ευρύτατη αποδοχή του διαγωνισμού αποδεικνύει πως η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις συνήθειές μας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στον δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης