Επιχειρείν

Διακρίσεις για την ΟΛΥΜΠΟΣ στα Healthy Diet Awards 2022!

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς για φυσικά, αυθεντικά και υγιεινά προϊόντα, ανοίγει νέους δρόμους με την καθιέρωση καινοτόμων διατροφικών προτάσεων που ικανοποιούν ιδανικά τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

 

Στον τρίτο κατά σειρά διαγωνισμό των Healthy Diet Awards βραβεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ, τα οποία ξεχώρισαν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία τους. Τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ που διακρίθηκαν είναι:

το Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ 1% 500ml (GOLD βραβείο στην κατηγορία Milk)

η σειρά ΟΛΥΜΠΟΣ παγωμένο Τσάι του βουνού χωρίς θερμίδες (GOLD / PLATINUM βραβείο στην κατηγορία Light Beverage Products),

τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ (BRONZE βραβείο στην κατηγορία Plant Based Beverage Products),

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την ΟΛΥΜΠΟΣ να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της για ανάπτυξη και παραγωγή υγιεινών διατροφικών προτάσεων.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία της για ελληνικά φυσικά προϊόντα, τα οποία προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνεχίζει στον δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας ποιότητας, με το βλέμμα της πάντα στην ελληνική οικογένεια.

Δέσμευση της ΟΛΥΜΠΟΣ είναι να συνεχίσει και στο μέλλον να παράγει προϊόντα προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας τα αγαθά που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης