Επιχειρείν

Διπλή διάκριση για το Delfino Blu Wellness Boutique Hotel στην Κέρκυρα

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το ξενοδοχείο Delfino Blu Wellness Boutique Hotel του συμπολιτη μας Παπανικολαου Κωνσταντινου, που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «World Luxury Hotel Awards 2023» των “Όσκαρ” της τουριστικής βιομηχανίας που διοργανώθηκε στις 28 Οκτωβρίου σε μια λαμπερή τελετή-γκαλά, στο  Grand Hyatt στην Αθήνα.

 

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Delfino Blu Wellness Boutique Hotel διακρίθηκε στην κατηγορία:

«Best Luxury Beachfront Hotel in Southern Europe»

«Best Luxury Romantic Hotel in Southern Europe»

O θεσμός World Luxury Hotel Awards αποτελεί μια κορυφαία στιγμή για την τουριστική βιομηχανία. Διεξάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2006 έχοντας στόχο να επιβραβεύσει τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου και τιμάται από κορυφαίους εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Πάνω από 1.000 ξενοδοχεία από 145 χώρες έχουν συμμετάσχει στην αξιολόγηση ως υποψηφιότητες.

Ο θεσμός απονέμει πάνω από 50 κατηγορίες βραβείων που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πολυτελή Resort σε νησιά, ξενοδοχεία SPA κλπ.

Οι συνεχείς διακρίσεις του Delfino Blu Wellness Boutique Hotel το κατατάσσουν σταθερά σε αυτή την πολύτιμη λίστα των βραβείων, αντικατοπτρίζοντας τα εξαιρετικά πρότυπα φιλοξενίας, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωση στην ικανοποίηση των επισκεπτών.

¨Είναι αποτέλεσμα  μιας συλλογικής προσπάθειας εργαζομένων και διοίκησης που στόχο έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα του προορισμού της Κέρκυρας σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλής στάθμης¨, σημειώνει σε δήλωσή του ο Παπανικολάου Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης του Delfino Blu Wellness Boutique Hotel, ο οποίος παρέλαβε τα 2 βραβεία μαζί με τις δυο κόρες του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης