Επιχειρείν

Διπλασιάζεται ο προϋπολογισμός του «Εξοικονομώ 2021»-Επιλογές στην H-ALUCOM ΧΟΛΕΒΑΣ

Τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», για να καλυφθεί έως και το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του ΤΕΕ «Green Deal Greece 2022».

 

Εξοικονομώ στις κατοικίες

Το Νέο Εξοικονομώ σημαίνει μείωση κατανάλωσης ρεύματος και παράλληλα στηρίζεται και η εγχώρια βιομηχανία, με έργα μηχανικού και τοπική προστιθέμενη αξία, τόνισε ο Υπουργός ΠΕΝ, σημειώνοντας ότι «σε συνεργασία με το ΤΕΕ αλλάξαμε το Εξοικονομώ», ώστε να υπάρξει αξιολόγηση στην εξοικονόμηση σε συνδυασμό με κοινωνικά κριτήρια, ώστε να στηριχθούν τα ευάλωτα νοικοκυριά. «Οφείλουμε να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους, με μεγαλύτερες επιδοτήσεις στους πιο αδύνατους», τόνισε ο κ. ΥΠΕΝ.

Ο Κώστας Σκρέκας είπε ακόμη ότι «το Νέο Εξοικονομώ τρέχει με 630 εκατ. προϋπολογισμό, με εκτίμηση 1 δις ευρώ κινητοποιούμενων πόρων» και σημείωσε ότι «ήδη υπάρχουν πάνω από 40 χιλιάδες ενταγμένες και άλλες τόσες επιλαχούσες κατοικίες, ανακοινώνοντας ότι «είμαστε έτοιμοι να διπλασιάσουμε τον προϋπολογισμό, ώστε όλοι, ή σχεδόν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση και πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο πρόγραμμα».

 

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”,  γίνεται στην ψηφιακή πλατφόρμα https://exoikonomo2021.gov.gr/, ταυτόχρονα για όλη την Επικράτεια.

Επιλογή H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ στη Θεσσαλία

Με εμπειρία 37 ετών στον χώρο κατασκευαστικών εταιρειών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC) η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ δημιουργεί για εμάς το σπίτι του αύριο.

Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ » και μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε έναν οικονομικό, άνετο και κυρίως έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον.

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι παρούσα από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος έχοντας εξυπηρετήσει με αμεσότητα και με το χαμηλότερο κόστος εκατοντάδες νοικοκυριά.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με γνωστούς γερμανικούς οίκους, αλλά και την γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO, στοιχείο που της προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στον χώρο που κινείται βάσει των γερμανικών προδιαγραφών παραγωγής. Επιπρόσθετα αποτελεί επιλογή πολλών κατασκευαστών και εμπόρων για προμήθεια έτοιμου κουφώματος αλουμινίου και συνθετικού (uPVC).

Οι εγκαταστάσεις της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ βρίσκονται στην Καλαμπάκα σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 30.000m². Επίσης διαθέτει ένα ακόμα φυσικό κατάστημα στη Λάρισα, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα τοποθέτησης και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα προϊόντων της με μία περιήγηση στην ιστοσελίδα (www.halucom.gr) ή μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της στην Καλαμπάκα και τη Λάρισα και να επικοινωνήσετε με την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ προκειμένου να επωφεληθείτε από τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες της. Αν έχετε ανάγκη από μία πλήρως αναβαθμισμένη κατοικία, η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή.

Info 2432079145-7 και info@halucom.gr

Διαβάστε επίσης