Επιχειρείν

ΔΟΥΜΠΙΑ και υψηλή γαστρονομία στο εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα!

Μια βραδιά γεμάτη μοναδικές γεύσεις, απόλαυση και ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ έζησε ένα πλήθος προσκεκλημένων, δημοσιογράφων και ανθρώπων της γαστρονομικής σκηνής της πόλης, την Τετάρτη 31 Μαΐου στο εστιατόριο Μαύρη Θάλασσα.

 

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά event, αυτήν τη φορά στην Θεσσαλονίκη. 

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Δημήτρη Γκουράβα, σύμβουλο της ΔΟΥΜΠΙΑ, η οποία έχει πρόσφατα προχωρήσει σε επαναλανσάρισμα του ιστορικού brand από την πηγή των Αγίων Αποστόλων, κοντά στο χωριό Δουμπιά, στη Χαλκιδική.

Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν μια παρουσίαση της νέας εικόνας του ΔΟΥΜΠΙΑ και ένα υψηλής ποιότητας master class από τον πρώτο Έλληνα πιστοποιημένο sommelier νερού, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία ενός υψηλής ποιότητας ανθρακούχου νερού σε ένα αντίστοιχης ποιότητας μενού.

Η πιο απολαυστική στιγμή της εκδήλωσης όμως, ήταν όταν τα ποτήρια γέμισαν με ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ και οι απαλές φυσαλίδες του προετοίμασαν τον ουρανίσκο μας για να απολαύσει τις ιδιαίτερες δημιουργίες του μενού της κουζίνας του Μαύρη Θάλασσα.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ είναι εδώ για να εμπλουτίσει τις γαστρονομικές μας εμπειρίες, φιλοδοξώντας να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε gourmet δημιουργίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης