Επιχειρείν

“Εξοικονομώ 2021”. Ξεκίνησε η υποβολή προτάσεων-Γιατί να επιλέξουμε “H Alucom Χολέβας”

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”, στην ψηφιακή πλατφόρμα https://exoikonomo2021.gov.gr/, ταυτόχρονα για όλη την Επικράτεια. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτό για χρονικό διάστημα 50 ημερών και στόχος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση περισσότερων από 50.000 κατοικιών σε όλη τη χώρα.

 

Όπως επισημαίνει το ΥΠΕΝ, το «Εξοικονομώ 2021» είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητο, πιο δίκαιο και πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα προηγούμενα προγράμματα. Οι σημαντικότερες αλλαγές, σε σχέση με το παρελθόν, αφορούν στην κατάργηση της χρονικής προτεραιότητας στην αξιολόγηση των αιτήσεων, στη θέσπιση κοινωνικών κριτηρίων αξιολόγησης και στη δημιουργία λίστας επιλαχόντων.

Με εμπειρία 37 ετών στον χώρο κατασκευαστικών εταιρειών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC) η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ δημιουργεί για εμάς το σπίτι του αύριο.

Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ » και μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε έναν οικονομικό, άνετο και κυρίως έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον.

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι παρούσα από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος έχοντας εξυπηρετήσει με αμεσότητα και με το χαμηλότερο κόστος εκατοντάδες νοικοκυριά.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με γνωστούς γερμανικούς οίκους, αλλά και την γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO, στοιχείο που της προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στον χώρο που κινείται βάσει των γερμανικών προδιαγραφών παραγωγής. Επιπρόσθετα αποτελεί επιλογή πολλών κατασκευαστών και εμπόρων για προμήθεια έτοιμου κουφώματος αλουμινίου και συνθετικού (uPVC).

Οι εγκαταστάσεις της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ βρίσκονται στην Καλαμπάκα σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 30.000m². Επίσης διαθέτει ένα ακόμα φυσικό κατάστημα στη Λάρισα, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα τοποθέτησης και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα προϊόντων της με μία περιήγηση στην ιστοσελίδα (www.halucom.gr) ή μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της στην Καλαμπάκα και τη Λάρισα και να επικοινωνήσετε με την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ προκειμένου να επωφεληθείτε από τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες της. Αν έχετε ανάγκη από μία πλήρως αναβαθμισμένη κατοικία, η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή.

Info 2432079145-7 και info@halucom.gr

Διαβάστε επίσης