Επιχειρείν

Επιλέξτε το Baby-Name.gr για μια υπέροχη βάπτιση!

Όλοι θέλουμε να έχουμε μια βάπτιση με όμορφες αναμνήσεις για εμάς και τους καλεσμένους μας. Το Βaby-Νame.gr είναι κοντά σας για να αναδείξετε την δική σας βάπτιση.

 

Τον πρώτο λόγο έχουν τα  προσκλητήρια βάπτισης  σχεδιασμένα με υπέροχες θεματικές ενότητες για αγόρι, όπως Ελεφαντάκι, Ζώα της Ζούγκλας, Travel Boy, Little Boss, Ταξίδι με Βέσπα και τόσα άλλα, καθώς και βάπτιση για κορίτσι με θέμα Πεταλούδα, Little Princess, Rainbow, Κορώνα, Νεράιδα και πολλές άλλες θεματικές.

Βρείτε εντυπωσιακές καρτολίνες εισόδου για το καλωσόρισμα των καλεσμένων σας.

Δημιουργήστε την πιο γλυκιά γωνιά βάπτισης candy bar με θεματικές ενότητες αφήνοντας τις πιο όμορφες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας!

Το candy bar θα ομορφύνει με ένα υπέροχο βιβλίο ευχών που είναι έτοιμο να δεχθεί ευχές.

Προσφέρετε τις πιο όμορφες μπομπονιέρες σε πουγκί  ή υπέροχες κούπες μπομπονιέρας στο θέμα που έχετε επιλέξει, είναι μια καταπληκτική ιδέα.

Πρωτοτυπήστε με όμορφα διακοσμητικά για τις μπομπονιέρες βάπτισης, διακοσμητικές  ετικέτες για τα μπουκαλάκια νερού και όμορφα μπλοκ ζωγραφικής-σημειωματάρια  για τους μικρούς καλεσμένους σας.

Προσφέρετε σαν δώρο κουτάκια lunchbox που μέσα θα βάλετε διάφορες φαγώσιμες λιχουδιές όπως μπισκότα, ζαχαρωτά, έτοιμα να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Τα διακοσμητικά σουπλά για το τραπέζι συμπληρώνουν όλο το σύνολο της βάπτισης.

Βέβαια μη ξεχάσετε να αναδείξετε τον νονό ή την νονά με μια υπέροχη ποδιά ταιριαστή με το θέμα της βάπτισης.

Ανακαλύψτε υπέροχες οικονομικές θεματικές προτάσεις μόνο στο Baby-Name.gr!!!!

 

Διαβάστε επίσης