Επιχειρείν

Επιλογή H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ στη Θεσσαλία για το “Εξοικονομώ”

Το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021» εντάσσεται στα εμβληματικά έργα που επιδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βελτιώνοντας την ενεργειακή κλάση των νοικοκυριών, κατά τουλάχιστον 3 ενεργειακές κατηγορίες (πάνω από 30% Εξοικονόμηση Πρωτογενούς Ενέργειας). Η συνολική επένδυση του έργου θα συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 213 ktoe ετησίως και στην ενεργειακή ανακαίνιση κατ’ ελάχιστον 105.000 κατοικιών έως το 2025. Η επένδυση περιλαμβάνει ξεχωριστά κίνητρα για τη στήριξη των φτωχών και ευάλωτων νοικοκυριών με τη μορφή αυξημένου ποσοστού επιχορηγήσεων και χωριστού προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων Ευρώ.

Συμβάλλοντας, στην υλοποίηση του ΕΣΕΚ το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 υλοποιείται με προσαρμογή και βελτίωση του υφιστάμενου χρηματοδοτικού μοντέλου, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση των ωφελειών για τους πολίτες μέσω της αύξησης των πολιτών που δύναται να λάβουν μέρος, της απλοποίησης της πιστοποίησης των παρεμβάσεων και της ενεργοποίησης  της αγοράς με την κινητοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων.

Το πρόγραμμα που ¨τρέχει” αυτή την περίοδο, προϋπολογισμού 632 εκατ. ευρώ, προβλέπει υψηλότερες επιδοτήσεις για τους δικαιούχους από τις αρχικές αναφορές, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος που προκαλεί η αύξηση των τιμών πρώτων υλών και μετάλλων εξαιτίας της διεθνούς κρίσης και με στόχευση στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών σε χαμηλότερες ενεργειακές βαθμίδες.

Για να υπάρξει εκταμίευση των χρημάτων του προγράμματος για τις επιλέξιμες δαπάνες θα πρέπει να βεβαιώνεται ότι μέσα από τις επιλέξιμες παρεμβάσεις υπήρξε αύξηση της ενεργειακής κλάσης κατά τουλάχιστον τρεις βαθμίδες.

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”,  γίνεται στην ψηφιακή πλατφόρμα https://exoikonomo2021.gov.gr/, ταυτόχρονα για όλη την Επικράτεια.

Επιλογή H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ στη Θεσσαλία

Με εμπειρία 37 ετών στον χώρο κατασκευαστικών εταιρειών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC) η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ δημιουργεί για εμάς το σπίτι του αύριο.

Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ » και μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε έναν οικονομικό, άνετο και κυρίως έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον.

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι παρούσα από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος έχοντας εξυπηρετήσει με αμεσότητα και με το χαμηλότερο κόστος εκατοντάδες νοικοκυριά.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με γνωστούς γερμανικούς οίκους, αλλά και την γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO, στοιχείο που της προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στον χώρο που κινείται βάσει των γερμανικών προδιαγραφών παραγωγής. Επιπρόσθετα αποτελεί επιλογή πολλών κατασκευαστών και εμπόρων για προμήθεια έτοιμου κουφώματος αλουμινίου και συνθετικού (uPVC).

Οι εγκαταστάσεις της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ βρίσκονται στην Καλαμπάκα σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 30.000m². Επίσης διαθέτει ένα ακόμα φυσικό κατάστημα στη Λάρισα, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα τοποθέτησης και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα προϊόντων της με μία περιήγηση στην ιστοσελίδα (www.halucom.gr) ή μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της στην Καλαμπάκα και τη Λάρισα και να επικοινωνήσετε με την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ προκειμένου να επωφεληθείτε από τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες της. Αν έχετε ανάγκη από μία πλήρως αναβαθμισμένη κατοικία, η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή.

Info 2432079145-7 και info@halucom.gr

Διαβάστε επίσης