Επιχειρείν

Ετοιμασίες στον νέο Υπέρ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στα Τρίκαλα. Ανοίγει την Πέμπτη

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο κατάστημα Υπερ-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που ανοίγει στα Τρίκαλα.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει επί της παλιάς ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, λίγο πριν το Μεγαλοχώρι. Πρόκειται για την εκ βάθρων ανακαίνιση του παλιού σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”, το οποίο είχε ανοίξει εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και εγκαταλείφθηκε στα χρόνια της κρίσης.

Το νέο Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 22 Απριλίου και γι’ αυτό το λόγο οι εργασίες τρέχουν με πυρετώδη ρυθμό. Δεν θα είναι ένα απλό σούπερ μάρκετ, αλλά θα διαθέτει ειδικές πτέρυγες με οικιακές συσκευές, έπιπλα και όταν βγούμε από την κρίση της πανδημίας και ρούχα και παπούτσια. Παράλληλα θα λειτουργεί παιδότοπος και καφέ. Το κατάστημα θα ενισχυθεί με πρόσληψη νέου προσωπικού, ενώ θα μεταφερθούν και στελέχη από τα άλλα καταστήματα του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στα Τρίκαλα. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ανασύνταξης του ομίλου στην περιοχή μας κλείνει το κατάστημα επί της οδού Κολοκοτρώνη, κάτω από την Εφορία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Περιηγηθείτε στο νέο site της πόλης, το trikalaeikones.gr και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Διαβάστε επίσης