Επιχειρείν

Η ΟΛΥΜΠΟΣ Νο1 εταιρεία γαλακτοκομικών σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα

H ΟΛΥΜΠΟΣ αναδείχτηκε από τους Έλληνες καταναλωτές ως η πρώτη γαλακτοκομική εταιρεία για δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης για το περιβάλλον και την κοινωνία.

 

Η διάκριση της ΟΛΥΜΠΟΣ προέκυψε από την Πανελλαδική έρευνα KANTAR Sustainability Sector Index 2023, το αποτέλεσμα της οποίας επιβραβεύει τις σημαντικές πρωτοβουλίες της ΟΛΥΜΠΟΣ για την βιώσιμη ανάπτυξη, αντανακλώντας τις αξίες της εταιρικής της υπευθυνότητας.

Το αποτέλεσμα της έρευνας αναδεικνύει επίσης, την βαθύτερη σύνδεση των καταναλωτών με την ΟΛΥΜΠΟΣ η οποία, μέσω των καινοτόμων και φιλικών πρακτικών προς το περιβάλλον, συνεισφέρει στη μείωση του αποτυπώματος, για ένα βιώσιμο μέλλον στον πλανήτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στις προσπάθειές μας για ένα καλύτερο περιβάλλον. Η επιβράβευση μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Ως η Νο1 εταιρία βιωσιμότητας στην Ελλάδα στον κλάδο των γαλακτοκομικών είμαστε αφοσιωμένοι να προστατεύουμε το περιβάλλον και να διαφυλάξουμε τον πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης