Επιχειρείν

Η COSMOS ALUMINIUM εντάσσεται στην «Ελληνική Παραγωγή»

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της COSMOS ALUMINIUM στην «Ελληνική  Παραγωγή», μία πρωτοβουλία μικρών και μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων και των  βασικών Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων της Χώρας. Στόχος της, η προαγωγή και η  ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας της μεταποιητικής βιομηχανίας στην οικονομία και την  κοινωνία. 

 

Η COSMOS ALUMINIUM, ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευής αλουμινίου,  ενσωματώνει την αριστεία και την καινοτομία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της. Με  σταθερή δέσμευση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, έχει καθιερωθεί ως  κορυφαίος προμηθευτής προφίλ αλουμινίου σε παγκόσμια κλίμακα.  

Το 2023, η COSMOS ALUMINIUM απορρόφησε την ΕΤΕΜ Α.Ε., δημιουργώντας ένα εκτεταμένο  πεδίο δράσης και ανάπτυξης για την αναδυόμενη εταιρεία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει μια  δυναμική συνέργεια, αξιοποιώντας τη σημαντική επιρροή της ΕΤΕΜ στον τομέα του  αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου, παράλληλα με την τεχνογνωσία της COSMOS ALUMINIUM  στην παραγωγή και την εξαγωγική προσέγγιση. Μαζί, θέτουν τα θεμέλια για μια κυρίαρχη θέση  στον χώρο της διέλασης στην παγκόσμια αγορά.  

Στο πλαίσιο της προσήλωσής της στη βιωσιμότητα και τις τεχνολογίες αιχμής, η COSMOS  ALUMINIUM διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση του κλάδου, προσδοκώντας συνεχή  βελτίωση. 

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης