Επιχειρείν

ΘΕΟΝΗ. Το δικό μας, βραβευμένο, νερό

Σε ένα παρθένο περιβάλλον, μακριά από κάθε είδους ανθρώπινη δραστηριότητα, το νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν στην πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.
Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά χαρακτηριστικά του που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα.

Ένα νερό με πηγαία φυσικά χαρίσματα

Οι ιδιαίτεροι γεωλογικοί σχηματισμοί της περιοχής και ένα φυσικό φιλτράρισμα, που ούτε λίγο ούτε πολύ διαρκεί 2000 χρόνια, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός νερού μοναδικής σύνθεσης, με σπάνια ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά

Το εμφιαλωτήριο του Το εμφιαλωτήριο του νερού Θεόνη βρίσκεται στα 400μ υψόμετρο και λειτουργεί σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα τη διασφάλιση ανώτερης ποιότητας των προϊόντων λειτουργούμε με βάση τις αυστηρότερες διεθνείς και ευρωπαϊκές προδιαγραφές, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΄ΘΕΟΝΗ΄ έχει κερδίσει την πρώτη θέση με την ανώτερη βαθμολογική κλίμακα, 3 χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ‘iTQi’ στις Βρυξέλλες για 2 συνεχείς χρονιές 2014-2015, Διεθνή Οργανισμό ‘Monde Selection’ 2015, καθώς επίσης και από τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Γερμανίας ‘DLG’ με το χρυσό βραβείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης