Επιχειρείν

Με Δ. Γιαννακόπουλο στην κοπή πίτας της ΒΙΑΝΕΞ ο Β. Ντόβας

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020, παρουσία και του τρικαλινού μέλους της κ. Βασίλη Ντόβα.

Ήταν μια ιδιαίτερη εκδήλωση αφού για πρώτη φορά βρέθηκαν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και οι 1200 εργαζόμενοι του ομίλου (ΒΙΑΝΕΞ, ΒΙΑΝ, ΦΑΡΜΑΝΕΛ και τα τέσσερα εργοστάσια), ενώ στους τυχερούς των φλουριών μοιράστηκαν πλούσια δώρα.

Κάνοντας ένα απολογισμό της δεκαετίας που πέρασε, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα και ιδιαίτερα τον κλάδο του φαρμάκου με της αλλεπάλληλες μειώσεις των τιμών και τη μεγάλη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης. Αυτό όμως που στιγμάτισε τόσο την οικογένεια όσο και τον όμιλο ήταν η απώλεια του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, Παύλου Γιαννακόπουλου καθώς και των αδερφών του Θανάση και Κώστα Γιαννακόπουλο.

Παρ’όλα αυτά, ο όμιλος συνεχίζει να παραμένει οικογενειακός με τη νέα γενιά στα ηνία της ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Μάλιστα, την τελευταία διετία η ΒΙΑΝΕΞ έχει επιστρέψει σε ραγδαία ανάπτυξη και το 2020 αναμένεται να είναι μια ιστορική χρονιά με ρεκόρ σε κύκλο εργασιών.

Διαβάστε επίσης