Επιχειρείν

Νέες διεθνείς διακρίσεις για το ξενοδοχείο “DELFINO BLU Wellness Boutique Hotel ” στην Κέρκυρα

Το  DELFINOBLU Wellness Boutique Hotel του συμπολίτη μας Παπανικολάου Κων/νου  που βρίσκεται στην αμμώδη παραλία του Αγίου Στεφάνου στην βορειοδυτική Κέρκυρα με τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, αναγνωρίστηκε και πάλι παγκοσμίως, λαμβάνοντας δύο επιπλέον βραβεία.

 

 

Με την κορυφαία διάκριση «Best Beach Hotel Europe» τιμήθηκε το κερκυραϊκό ξενοδοχείο  DELFINO  BLU στα φετινά  βραβεία Boutique Hotel  Awards 2022.

Οι νικητές των βραβείων επιλέχθηκαν από περισσότερους από 250 υποψηφίους σε περισσότερες από 70 χώρες από όλο τον κόσμο και  ανακοινώθηκαν στις 8 Νοεμβρίου 2022 στο Λονδίνο.

Τα BoutiqueHotelAwards είναι ο μοναδικός διεθνής οργανισμός βραβείων αποκλειστικά αφιερωμένος στην προβολή των καλύτερων πολυτελών boutique ξενοδοχείων στον κόσμο, υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που διοργανώνει κάθε χρόνο, ανταμείβοντας τις εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας στον κλάδο του τουρισμού.

Λίγες ημέρες νωρίτερα στην Αμερική το ελληνικό ξενοδοχείο  DELFINO BLU τιμήθηκε από τον κορυφαίο θεσμό Luxury Lifestyle Awards» κερδίζοντας  τον τίτλο «Best Luxury Wellness  Boutique Hotel in Greece 2022». Η τελετή απονομής των βραβείων  πραγματοποιήθηκε στις  31 Οκτωβρίου 2022  στη Νέα Υόρκη.

Το Luxury Lifestyle Awards είναι ένας παγκόσμιος, αναγνωρισμένος και καθιερωμένος θεσμός βράβευσης που αναδεικνύει τα καλύτερα brands στον κόσμο στις διάφορες κατηγορίες που διαγωνίζονται.

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν την καλύτερη επιχείρηση ή/και brand σε κάθε κατηγορία, προσδίδοντας τους το ανώτατο κύρος και εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που αντιπροσωπεύουν και της πρωτοποριακής αριστείας και καινοτομίας που διακρίνονται.

Με δεκατέσσερα  χρόνια ιστορίας, ο θεσμός σήμερα έχει εξετάσει πέραν των 13.000 προϊόντων και υπηρεσιών, μεταξύ άλλων brands  όπως Chanel, Ferrari, Tiffany&Co., Hilton, CavalliClub και άλλα σε 400 κατηγορίες με τη συμμετοχή πέραν των 60 χωρών.

Ομάδα από διακεκριμένους και καταξιωμένους κριτές επιλέγει, αναγνωρίζει, αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου, ευχαριστούμε θερμά τις κριτικές επιτροπές για τα αποτελέσματά τους, την τοπική κοινωνία για την αμέριστη υποστήριξή της, και πάνω από όλα το προσωπικό μας που με τον επαγγελματισμό και την αγάπη του μας ανέδειξε για άλλη μια χρονιά.

Ο Κ. Παπανικολάου σε δηλώσεις του ανέφερε:  Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ευχαριστούμε θερμά  την επιτροπή αξιολόγησης για  αυτή την τιμητική διάκριση.

Οι βραβεύσεις μας  δεν προβάλουν μόνο εμάς  αναγνωρίζοντας  την απόλυτη εμπειρία που προσφέρουμε στους  πελάτες μας,  αλλά προβάλλουν το νησί μας  και  την χώρα μας διεθνώς  και αυτό είναι που μας γεμίζει χαρά.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες μας, στην τοπική κοινωνία για την αμέριστη υποστήριξη της και πάνω απ όλα στο προσωπικό μας που με τον επαγγελματισμό και την αγάπη του μας ανέδειξε για άλλη μια χρονιά !

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης