Επιχειρείν

Οι Ρώσοι υποδέχθηκαν το Nissan Qashqai με φωτογράφηση στα Μετέωρα!

Η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Nissan Ρωσίας ως ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης στα Ρωσικά media του νέου Nissan Qashqai.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου crossover διεξήχθη από τις 18 έως τις 30 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, 60 Ρώσοι δημοσιογράφοι από τον ειδικό Τύπο, την τηλεόραση, το διαδίκτυο κ.α., είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Nissan Qashqai σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, ξεκινώντας από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και ακολουθώντας μια διαδρομή στην Άνω Πόλη, την Εγνατία Οδό, τα Γρεβενά, τα Μετέωρα και την Ελασσόνα.

Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Β. Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να θαυμάσουν την Ελληνική φύση, την πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά των ιστορικών μοναστηριών των Γρεβενών και των Μετεώρων, καθώς και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πανέμορφης Θεσσαλονίκης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντική υποστήριξη παρείχε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, τόσο με το έμπειρο προσωπικό της, όσο και με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεών της στην Β. Ελλάδα.

Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του Qashqai στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, λανσάροντας την τελευταία έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις crossover στη Ρωσική αγορά. Η παραγωγή του Qashqai, έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail στο ίδιο εργοστάσιο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Κατασκευασμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, οι μηχανικοί στo τοπικό Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe (NTCE) έχουν βελτιώσει στο νέο Nissan Qashqai την μόνωση και τις αναρτήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ Ρωσικό χειμώνα.

ΣΙΩΚΗΣ ΑΕ
3ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
2431074200

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης