Επιχειρείν

Ο δικός μας Νίκος Βόπης αναλαμβάνει International Business Director στην “ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ”

Με τις εξαγωγές να αποτελούν έναν από τους κυριότερους μοχλούς ανάπτυξης για την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, η εταιρεία προχωρά στην ενίσχυση του τμήματος εξαγωγών, έχοντας ως στόχο να υλοποιήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό εξαγωγικό πλάνο μέσα στην επόμενη πενταετία για την περαιτέρω προώθηση και εδραίωση των προϊόντων της στις διεθνείς αγορές.

 

Τη Διεύθυνση του Τμήματος Εξαγωγών αναλαμβάνει ο Τρικαλινός Νίκος Βόπης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και των εξαγωγών τροφίμων. Τα τελευταία 5,5 χρόνια κατείχε τη
θέση του Regional Sales Lead για την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη στην εταιρεία Παλίρροια ΑΕ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια κατείχε θέσεις ευθύνης στη Lidl Hellas, Αγροτική Ελαιουργική κ.α.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση του Ν. Βόπη στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ πραγματοποιείται σε μια άκρως κομβική χρονιά για την εταιρεία, όπου μεταξύ άλλων θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού πλάνου ύψους 30 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αφορά όλο το φάσμα της καθετοποιημένης λειτουργίας της, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της δυναμικής της εταιρείας και ανοίγοντας τον δρόμο για νέες αγορές του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έχουν ήδη παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, ενώ η στρατηγική συνεργασία της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγέων και διανομέων τροφίμων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, έχει οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της εταιρείας στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θα δώσει το «παρών» στην ετήσια συνάντηση προμηθευτών του ομίλου που συνεργάζεται στο Hong Kong, στις 16 Μαρτίου.
Παράλληλα, θα συμμετέχει τόσο στη διεθνή έκθεση Gulfood 2023 (Ντουμπάι, 20-24 Φεβρουαρίου) όσο και στη Food Expo 2023 (Αθήνα, 18-20 Μαρτίου), παρουσιάζοντας τα μοναδικά ποιοτικά, γευστικά και διατροφικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα προϊόντα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ να ξεχωρίζουν στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης