Επιχειρείν

Πανσέτες ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ. Απίστευτη απόλαυση

Πανσέτες 𝚾𝚶𝚰𝚸𝚶𝚽𝚨𝚸𝚳 πανέ με μυρωδικά.
𝜰𝜦𝜤𝜥𝜜
▪️ 12 πανσέτες
▪️ 4 αυγά
▪️ 250 γρ τριμμένη φρυγανιά
▪️ 1 κ.σ. ρίγανη
▪️ 1 κ.σ. θυμάρι
▪️ 1 κ.σ. δενδρολίβανο
▪️ 300γρ αλεύρι
▪️ αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
▪️ ½ λίτρο σπορέλαιο (καλαμπόκι, σόγιας ή ηλίανθου )
𝜠𝜥𝜯𝜠𝜦𝜠𝜮𝜢
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την τριμμένη φρυγανιά με τη ρίγανη, το θυμάρι και το δενδρολίβανο.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά .
Αλατοπιπερώνουμε τις πανσέτες ‘Χοιροφάρμ’ και τις περνάμε από το αλεύρι, κατόπιν τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο αρωματισμένο μείγμα φρυγανιάς.
Τηγανίζουμε τις πανσέτες μας σε καυτό λάδι μέχρι η κρούστα να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
Τις αφαιρούμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με συνοδευτικά τις επιλογής μας
Καλή όρεξη! 🤤
‘Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου’
📍 Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2431051200

Διαβάστε επίσης