Επιχειρείν

Πότε ανοίγει το “Νέο Εξοικονομώ”-Σταθερή επιλογή η H-ALUCOM ABEE- ΧΟΛΕΒΑΣ στη Θεσσαλία

Το «Νέο Εξοικονομώ», πιο δίκαιο και πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα προηγούμενα προγράμματα, έρχεται και αναμένεται να ανοίξει μέσα στον επόμενο μήνα. Η χρονική ιεράρχηση των αιτήσεων καταργείται και για πρώτη φορά δημιουργείται ξεχωριστός προϋπολογισμός ύψους 100 εκατ. ευρώ για τα ευάλωτα νοικοκυριά, ενώ ειδική μέριμνα θα ληφθεί για πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και νοικοκυριά με ΑμεΑ.

 

Στο «Νέο Εξοικονομώ» το ανώτατο όριο επιλέξιμου προϋπολογισμού ανά τετραγωνικό μέτρο αυξάνεται κατά 10% στα 200 ευρώ και αυξάνονται κατά 15% οι μέγιστες τιμές κόστους για κάθε υλικό. Επιλέξαμε να αυξήσουμε και την επιδότηση για τις λεγόμενες «έξυπνες συσκευές» κατά 1.000 ευρώ, η οποία πλέον ανέρχεται σε 2.500 ευρώ.

 

Η H-ALUCOM ABEE- ΧΟΛΕΒΑΣ  από τις πιο έμπειρες εταιρείες του χώρου μας καταθέτει προτάσεις για αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και PVC, αλλά και τοποθέτησης εξωτερικής θερμοκρασίας.

 

Αναλυτικά:

 

  • EXALCO 109C (2<U<3,2)

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ

Ο σχεδιασμός του συστήματος H-ALUCOM 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος παρέχει απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.

  • EXALCO 129C ADVANCED (U<2)

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ & ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ

Το σύστημα H-ALUCOM 129C ADVANCED είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερμοπερατότητας χαρη στα προφιλ πολυαμιδιου 44mm. Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος. Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας.

 

  • EXALCO 225 (2<U<3,2)

ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ

Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

  • EXALCO 235 (2<U<3,2)

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ

Η σειρά Albio 235 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 250Kg.

  • EXALCO 256 Thea (2<U<3,2)

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ

Η Albio 256 Thea αποτελεί ένα από τα μοναδικά µίνιµαλ συρόμενα ανασηκωμένα συστήματα που προσφέρει ιδανική στεγάνωση µε χρήση ελαστικών από EPDM.

Διαθέτει µίνιµαλ όψη µε ενσωμάτωση της κάσας στον τοίχο περιμετρικά του συστήματος, ορατό προφίλ 45,1mm και στενό γάντζο ορατής επιφάνειας μόλις 42mm.

Παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές θερµοπερατότητας µε Uw=1,15 W/m2K µε Ug= 0,6 W/m2K.

Για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής νερού, που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από το εσωτερικό του συστήματος.

Είναι δυνατή η κατασκευή όλων των τυπολογιών συρόμενου συστήματος.

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Albio 256 Thea είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

 

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΩΝ

 

Υψηλής πυκνότητας επιφάνειες όχι μόνο καθιστούν το προφίλ ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση, αλλά επίσης εγγυώνται μια εξαιρετική μεγάλη διάρκεια ζωής.
Το 5-θαλαμικό σύστημα προφίλ με ένα βάθος κατασκευής των 70 mm και 2 λάστιχα στεγάνωσης αποτρέπει θερμογέφυρες και μειώνει σημαντικά τα κόστη της ενέργειας.

 

  • THRAKON CLIMAPLUS ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Το CLIMAPLUS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωση κτιρίων. Αποτελείται από θερμομονωτικές πλάκες, κόλλα συγκόλλησης των θερμομονωτικών πλακών στην επιφάνεια του κτιρίου, υλικό επίχρισης των θερμομονωτικών πλακών, πλέγμα ενίσχυσης του επιχρίσματος, έγχρωμο αστάρι, τελικό έγχρωμο και διακοσμητικό σοβά και λοιπά βοηθητικά υλικά (βύσματα στήριξης, γωνιόκρανα, οδηγούς, κλπ).
Με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης CLIMAPLUS σοβατίζουμε και θερμομονώνουμε εξωτερικά την κατοικία μας, εύκολα και γρήγορα. Το CLIMAPLUS δημιουργεί στο κτίριο ένα προστατευτικό περίβλημα το οποίο μειώνει τη μετάδοση της θερμότητας από και προς το εσωτερικό του. Έτσι, το χειμώνα μειώνει το ρυθμό με τον οποίο η θερμότητα χάνεται από το κτίριο και το καλοκαίρι μειώνει το ρυθμό με τον οποίο η θερμότητα ρέει προς αυτό. Μειώνοντας τις θερμικές απώλειες από το κτίριο, ταυτόχρονα μειώνεται η ενέργεια που πρέπει να καταναλωθεί για την τροφοδότηση των διάφορων συστημάτων ψύξης-θέρμανσης έως και 60% κατά μέσο όρο όλο το έτος. Επιπλέον, περιορίζεται το αρχικό κόστος κατασκευής της εγκατάστασης του συστήματος κεντρικής θέρμανσης ή κλιματισμού. Ο χρόνος απόσβεσης του συστήματος είναι σχετικά μικρός και κυμαίνεται μεταξύ 4-8 ετών.

 

Info 2432079145-7 και info@halucom.gr

Διαβάστε επίσης