Επιχειρείν

Σουβλάκι λαχταριστό από τη “Χοιροφάρμ”

Σουβλάκι Χοιρινό -Χρόνοι Ψησίματος

Στα κάρβουνα

👉Θράκα: Δυνατή αρχικά, χαμηλότερη στη συνέχεια.
👉Χρόνος ψησίματος: Περίπου 18΄ – 20΄.

Τι είδαμε: Σουβλάκια ρόδινα εξωτερικά, με τραγανό και πεντανόστιμο λίπος, συμπαγές αλλά καλοψημένο ψαχνό.

Στη ψησταριά γκαζιού – μαντεμένια πλάκα

👉Θερμοκρασία: Αρχικά στους 300° C και στη συνέχεια στους 250° C.
👉Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄ – 30΄.

Τι είδαμε: Ευκολία στο γύρισμα, ομοιόμορφο ψήσιμο και ζουμερό αποτέλεσμα.

Στη ψησταριά γκαζιού – σχάρα

👉Θερμοκρασία: Αρχικά στους 300° C και στη συνέχεια στους 250° C, αλλά με κλειστό καπάκι στο περισσότερο διάστημα, για να μην έχουμε απώλειες στη θερμοκρασία.
👉Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄.

Τι είδαμε: Νόστιμα και ρόδινα σουβλάκια, ευκολία στα γυρίσματα.

Στο γκριλ

👉Θερμοκρασία: 200° C.
👉Χρόνος ψησίματος: Περίπου 25΄ – 28΄.

Τι είδαμε: Δεν είχαν το ρόδινο χρώμα της ψησταριάς αερίου και κάρβουνου, αλλά έγιναν πολύ αφράτα και ζουμερά.

📍 Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2434022555
💻 http://www.choirofarm.gr/

Διαβάστε επίσης