Επιχειρείν

“Το Αερόστατο”. Νέος παιδότοπος στην πόλη (φώτο)

Ένας νέος, ξεχωριστός, χώρος υποδέχεται εδώ και λίγες εβδομάδες τους Τρικαλινούς, μικρούς-κυρίως- και μεγάλους.

Το “Αερόστατο” προέκυψε ως ανάγκη από τη διάθεση δυο νέων παιδιών και επιχειρηματιών, της Άννας Μπούνα-βρεφονηπιοκόμου, πιστοποιημένης στην “Ειδική Αγωγή”- και του Θάνου Τάμπα, να προσφέρουν κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό σε σχέση με έναν απλό, κλασικό παιδότοπο.

Τα παιδιά θέλουν να παίξουν και αυτό μπορούν να κάνουν άνετα στο “Αερόστατο”, ωστόσο εδώ τους δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν και να “παιδέψουν” το μυαλουδάκι τους. Στον εσωτερικό χώρο βρίσκουμε την γεμάτη παιχνιδοκατασκευή με το κλασικό επαγγελματικό τραμπολίνο , την τσουλήθρα την κουνιστή γέφυρα και άλλες πολλές δραστηριότητες, βρίσκουμε όμως και έναν ανεξάρτητο χώρο για τα παιδιά βρεφικής ηλικίας και έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο με τραπεζάκια όπου τα παιδιά με την βοήθεια των επαγγελματιών εκπαιδευτικών μπορούν να κάνουν κατασκευές με οργανικό πηλό, χειροποίητη πλαστελίνη- ώστε ακόμη και αν φάνε άθελά τους δεν παθαίνουν τίποτα απολύτως- πάζλ , να παίξουν με παιχνίδια λεπτής κινητικότητας , θα διαβάσουν παραμύθια και θα παίξουν μια σειρά από βραβευμένα παιχνίδια γνώσης.

Όλα τα παιχνίδια όπως και η κατασκευή στον χώρο μας πληρούν τις προδιαγραφές που επιβάλει ο νόμος. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί όλα τα παιχνίδια απολυμαίνονται σχολαστικά, τηρούνται όλα τα μέτρα που τα οποία έχει υποδείξει ο ΕΟΔΥ και λίγο παραπάνω για το κοινό καλό και την ασφάλεια όλων.

Κι επειδή και για τους συνοδούς των παιδιών πρέπει να περνάει εξίσου καλά ο χρόνος στο χώρο το “Αερόστατο” αποφάσισε να έχει υψηλών προδιαγραφών παροχές και για εκείνους, ξεκινώντας με speciality καφέ, μενού που καλύπτει όλο το φάσμα των γεύσεων και μία ξεχωριστή κάρτα με κοκτέιλ .

Από την πρώτη μέρα την κουζίνα έχει αναλάβει και έχει οργανώσει επαγγελματίας σεφ και για το λόγο αυτό που ο χώρος είναι προορισμός ακόμα και για ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά και θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ, ένα burger ή μια πίτσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Από τη στιγμή που θα επιτραπεί ο χώρος θα είναι διαθέσιμος και πάλι για παιδικά party με πολύ διαφορετικά μενού για μικρούς και μεγάλους και παροχές όπως facepainting , φωτογράφιση και μαγικά από επαγγελματία μάγο.

Αυτές και… πολλές άλλες εκπλήξεις θα τα βρείτε στον πιο κοντινό στο κέντρο της πόλης παιδότοπο, σχεδόν απέναντι από το πάρκο του Αγίου Γεωργίου ( πρώην εστιατόριο Astoria ).

Με άνετο  πάρκινγκ ώστε να μην περπατήσει κανένα παιδάκι στον δρόμο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2431028068 και 6971815480 .

Διαβάστε επίσης