Επιχειρείν

Τσικνοπέμπτη;… Μόνο “Χοιροφάρμ”. Ντόπια-ποιοτικά κρέατα…

Ελέγχοντας την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της (από την εκτροφή μέχρι να φτάσει στο πιάτο μας) η σύγχρονη μονάδα «Χοιροφάρμ» παράγει το πιο νόστιμο, ντόπιο χοιρινό, της περιοχής μας.

Έχοντας προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού όλων των  μονάδων της καταφέρνει και μας προσφέρει εξαιρετικά κρέατα και κρεατοσκευάσματα. Το μεγάλου ατού της επιχείρησης «Χοιροφάρμ» είναι το γεγονός ότι ελέγχει την παραγωγή σε όλα τα στάδιά της, από την γέννηση και εκτροφή των χοίρων, μέχρι τη σφαγή (στα υπερσύγχρονα σφαγεία της Πύλης, τα οποία έχουν περάσει στον έλεγχό της) και την τυποποίησή τους. Μεγαλωμένα μα αγνές τροφές, στις πλαγιές του Κόζιακα τα χοιρινά διατηρούν την εξαιρετική ποιότητά τους και αποκτούν μια μοναδική γεύση.

Έτσι το χοιρινό γίνεται πραγματικά απολαυστικό. Είναι το ντόπιο χοιρινό «Χοιροφάρμ».

Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη μπορείτε να προμηθευτείτε το πεντανόστιμο γουρουνόπουλο και να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων ( μπούτι, σπάλα, πανσέτα, μπριζόλες, τηγανιά, σουβλάκια, κεμπάπ, λουκάνικο χωριάτικο και το νέο προϊόν το καυτερό λουκάνικο).  

Το «ντόπιο χοιρινό Μαράβα» το βρίσκουμε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στην Φιλύρα Τρικάλων. Πώληση χονδρική, για κρεοπωλεία και επαγγελματίες και λιανική για τους καταναλωτές.

 

Χοιροφαρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου

Φιλύρα, Τρίκαλα

2431051200

Διαβάστε επίσης