Επιχειρείν Ροή

10 εκ. € ρίχνουν στον ΚΛΙΑΦΑ οι Σαρανταίοι. Ετοιμάζουν και εμφιαλωμένο νερό

Ειδήσεις έβγαλε η σημερινή τοποθέτηση του Μιχάλη Σαράντη στη Λέσχη 97,6.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ» μίλησε για την εξαγορά της ιστορικής εταιρείας αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ, τις επενδύσεις που προγραμματίζουν, αλλά και την είσοδο στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού.

«Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, θέλει μια επένδυση πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στα επόμενα 2 χρόνια» είπε για να διευκρινίσει ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση «έχει κάποιο συναίσθημα, έχει να κάνει με το ότι είναι μια τρικαλινή εταιρεία και θα προσπαθήσουμε να την ξαναφέρουμε σε όλα τα σουπερ μάρκετ της Ελλάδας.  Η εταιρεία θα δουλεύει αυτόνομα και θα παραμείνει ως έχει, όπως φυσικά και τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία είναι τα καλύτερα στον κλάδο τους, με συνταγές εκατό ετών σχεδόν. Αυτό που εμείς θα κάνουμε είναι σταδιακά να εντάξουμε και νέα προϊόντα. Η εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή 18 άτομα, χθες μιλήσαμε μαζί τους και τους διαβεβαιώσαμε ότι μαζί θα προχωρήσουμε να εξελίξουμε την εταιρεία».

Ο Μιχάλης Σαράντης προανήγγειλε την είσοδο της εταιρείας και στην αγορά εμφιαλωμένου νερού, λέγοντας πως «από τη στιγμή που μπήκαμε στο χώρο των αναψυκτικών, επεξεργαζόμαστε και την προοπτική της εμφιάλωσης νερού, μιας και ο τόπος μας φημίζεται για την ποιότητα του νερού.  Ως εταιρεία και όμιλος δεν έχουμε καμία σχέση με άλλα πράγματα εκτός από τρόφιμα, ούτε τουριστικά ούτε κάτι άλλο ως επιχειρηματική στρατηγική».

 

Διαβάστε επίσης