Επιχειρείν Ροή

Baxes.gr. Το πρώτο ηλεκτρονικό… e-μανάβικο, είναι γεγονός στα Τρίκαλα

Από το χωράφι στο… σπίτι μας στα Τρίκαλα με ένα τηλεφώνημα ή ένα… κλικ!

Μέσα στο μουντό κλίμα των ημερών, έρχονται πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων, όπως ο Κώστας Μπίλιος, να μας δώσουν ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και για να καλύψουν τις βασικές διατροφικές μας ανάγκες σε καιρό… καραντίνας. Παραγωγός ο ίδιος και οι γονείς του, Γιώργος και Δέσποινα Μπίλιου, από το 1994 παράγουν και μας προσφέρουν, μέσα από τη λαϊκή αγορά όλα αυτά τα χρόνια κηπευτικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε μια δύσκολη για τον κόσμο κατάσταση λόγω της πανδημίας, ο νεαρός Κώστας Μπίλιος, αποφασίζει σήμερα εκτός από την πώλησης των προϊόντων στη λαϊκή αγορά, να διανέμει τα προϊόντα παραγωγής μας μέχρι την πόρτα σας, διευκολύνοντας έτσι τον κόσμο στη μείωση των μετακινήσεων.

Ήδη έχει φτιάξει το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι σαν… e-μανάβικο, το Baxes.gr και μέσω αυτού ο καθένας μπορεί να δει τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων από τη σπορά έως και τη στιγμή που φτάνει στον πάγκο. Ο ίδιος ο Κώστας Μπίλιος, ειδικά αυτές τις μέρες, καλύπτει κάθε μας ανάγκη και με ένα τηλεφώνημα 6988633220 (what’s up) φέρνει τα πάντα στην πόρτα μας.

Μπείτε και περιηγηθείτε στο Baxes.gr και δοκιμάστε φρέσκα προϊόντα από το χωράφι στη πόρτα και… στο πιάτο σας.

Διαβάστε επίσης