Επιχειρείν

Cosmos: Κορυφαία διάκριση για τα στρώματα Serta της Entos

Τη μεγαλύτερη διάκριση «Brand of the Year» για τα στρώματα Serta καθώς και 11 ακόμη βραβεία απέσπασε  η εταιρεία Entos – αποκλειστικός συνεργάτης του Cosmos για τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα –  στα Sleep Awards 2022 που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Τα Sleep Awards είχαν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου. Η κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τα προϊόντα της Entos αποτελούνταν από 21 μέλη, 16 από τα οποία είναι καταξιωμένοι επιστήμονες υγείας.

Πρόκειται για μια βράβευση που έρχεται να επισφραγίσει την ομαδική προσπάθεια των στελεχών και των συνεργατών της εταιρείας οι οποίοι κατάφεραν σε μόλις 2,5 χρόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες να αναπτύξουν τη Serta σε σημείο που να βραβεύεται ως Brand of the Year!

Αναλυτικότερα τα βραβεία έχουν ως εξής:

RITZ: 4 Βραβεία, V-FRESH: 3 Βραβεία, TRIBECA: 2 Βραβεία, MYTHOS: 2 Βραβεία

Η Entos και το Cosmos συνεχίζουν ομαδικά και δυναμικά για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα ύπνου σε ασύγκριτες τιμές με δεκάδες προσφορές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δείτε και δοκιμάστε από κοντά τα βραβευμένα στρώματα της Entos στην έκθεση του Cosmos, ανακαλύψτε τα προτάσεις για το υπνοδωμάτιο και κάθε δωμάτιο του σπιτιού, για τον κήπο αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Έπιπλα Cosmos

www.cosmos.com.gr

Περιφερειακή Λάρισας -Τρικάλων

2410670970

info@cosmos.com.gr

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης