Επιχειρείν

Cups Nine. Το cafe-wine bar που άλλαξε τη φιλοσοφία της πόλης (φώτο)

Από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, το Cups Nine συνοδεύει γλυκά όλες τις ώρες της ημέρας μας.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον για τα Τρίκαλα, χαλαρωτικό με την πρώτη ματιά και το πρώτο… άγγιγμα στους αναπαυτικούς καναπέδες και τα καθίσματα, το Cups Nine μας χαρίζει καθημερινές στιγμές, μικρής απόλαυσης.

Με δυνατό καφέ που συνοδεύεται από απολαυστικά, χειροποίητα, κέικς και μπισκότα που μας γλυκαίνουν. Με ψωμάκια που ζυμώνονται καθημερινά στο εργαστήριο του κεντρικού καταστήματος (στην πλατεία) και γεμίζουν με εξαιρετικά τυριά και αλλαντικά και σνακς για όλες τις ώρες της ημέρας. Μέχρι νωρίς το βράδυ, οπότε και το café  εξελίσσεται σε εκλεπτυσμένο wine bar με φημισμένες ετικέτες κρασιών, βραβευμένες μπύρες και νόστιμα πιάτα, burgers, φιλέτα, pasta, πίτσες, δροσερές σαλάτες κ.α.. Και τα βρίσκουμε όλα, και γλυκά και αλμυρά πιάτα, με ένα τηλεφώνημα και στο χώρο μας, καθώς η υπηρεσία delivery λειτουργεί από τις 7 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ.

Φροντίζει δε και για τις εκδηλώσεις μας, έχοντας ξεχωριστές προτάσεις για κάθε μια από αυτές.

Το Cups Nine καθιερώθηκε ως leader της γεύσης και του καφέ στα Τρίκαλα, λόγω της εμμονής στην ποιότητα και των εξαιρετικών υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

Με δυο καταστήματα στην πόλη των Τρικάλων

28ης Οκτωβρίου 9 (κεντρική πλατεία)-τηλ. 2431026999- wu 6986 62 46 10.

Άννης Κομνηνής και Κοραή (π. Δεσποτικό)- τηλ. 2431026990.

Διαβάστε επίσης