Επιχειρείν

Deal της οικογένειας Λιάγκα με την La Parisienne Assurances

Οι Τρικαλινοί leader στο χώρο των Ασφαλειών έκλεισαν συμφωνία με την παλαιότερη γαλλική ασφαλιστική εταιρία περιουσίας και ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η La Parisienne Assurances ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Support Brokers & Agents S.A. και την NEQUS Α.Ε. συμφερόντων της οικογένειας Λιάγκα, αρχίζοντας από τον ασφαλιστικό κλάδο του αυτοκινήτου.

Η έναρξη της συγκεκριμένες συνεργασίας ενισχύει την ασφαλιστική αγορά στον χώρο του αυτοκινήτου και θέτει τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία στους κλάδους, περιουσίας, αστικής ευθύνης και ατυχημάτων κλπ.

Οι όροι της συμφωνίας μεταξύ των εταιριών και δραστηριοποίησης της La Parisienne Assurances στην ελληνική αγορά, στον κλάδο του αυτοκινήτου, προβλέπει ότι η NEQUS Α.Ε. θα αναλάβει τον διακανονισμό των ζημιών για λογαριασμό του γαλλικού ασφαλιστικού ομίλου, ενώ οι εταιρίες Support Brokers & Agents S.A. θα δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ασφαλιστηρίων συμβολαίων για την ελληνική αγορά.

Ο επικεφαλής και Διευθύνοντας Σύμβουλος της La Parisienne, Olivier Jaillon προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τις Support Brokers & Agents και την NEQUS, οι οποίες συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες εταιρίες διαχείρισης ασφαλιστικών προϊόντων και εκπροσώπησης ασφαλιστικών εταιριών. Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ευρώπη και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας στον τομέα του αυτοκινήτου. Οι εταιρίες που επιλέξαμε για συνεργάτες, είναι ορθά δομημένες και σύμφωνα με τα πρότυπα λειτουργίας της δικής μας εταιρίας».

Ποια είναι η La Parisienne Assurances

Η La Parisienne Assurances ιδρύθηκε το 1829 και αποτελεί την παλαιότερη ανεξάρτητη εταιρία του ασφαλιστικού κλάδου της Γαλλίας. Η εταιρία ξεκίνησε ως μία οικογενειακή επιχείρηση ασφάλειας ατυχημάτων που προκαλούνταν από άμαξες με άλογα. Το 1859 εστίασε το ενδιαφέρον της στις ασφάλειες θραύσης κρυστάλλων, ενώ το 1921 ήταν μία ανώνυμη εταιρία με συνεχή ανοδική πορεία.

Σήμερα, η La Parisienne Assurances με πλήρως ψηφιοποιημένες διαδικασίες ασφάλισης και χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικά εργαλείων, συνεχίζει να αναπτύσσεται διανέμοντας νέα προϊόντα ασφάλισης για ατυχήματα, για την ακίνητη περιουσία και ειδικού τύπου, σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, μέσα από ένα εύρος συνεργατών διανομής, όπως εμπόρους λιανικής, ασφαλιστές και brokers αλλά και μέσω του διαδικτύου. Ανεξάρτητα ωστόσο από το εύρος του τρόπου της διανομής των ασφαλιστικών της προϊόντων, οι λύσεις που προσφέρει η εταιρία παρέχονται με τη μορφή API (Automatic Programming Interface), προκειμένου να ενσωματώνονται εύκολα και γρήγορα στις ψηφιακές πλατφόρμες των όποιων διανομέων της. Ο αναβαθμισμένος, σύγχρονος, πλήρως ψηφιοποιημένος τρόπος τιμολόγησης, διαχείρισης συμβάσεων και πληρωμής αποζημιώσεων μέσω των APIs και του τεχνολογικά σύγχρονου blockchain, επιτρέπει στη La Parisienne να κινηθεί εξαιρετικά γρήγορα και ευέλικτα, λανσάροντας νέα, ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα η La Parisienne Assurances είναι τώρα μία από τις κορυφαίες εταιρίες ασφάλειας περιουσίας και ατυχημάτων στην Γαλλία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης