Επιχειρείν

H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ. Αλλάζει το σπίτι μας με «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Με εμπειρία 37 ετών στον χώρο κατασκευαστικών εταιρειών κουφωμάτων αλουμινίου και συνθετικών (uPVC) η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ δημιουργεί για εμάς το σπίτι του αύριο.

Αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε έναν οικονομικό, άνετο και κυρίως έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον.

Το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που σας παρέχει κίνητρα προκειμένου να βελτιώσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αξία του. Με επιχορήγηση κεφαλαίου έως και 85% του επιλέξιμου προϋπολογισμού, 100% επιδότηση τόκων, καθώς και κάλυψη δαπάνης ενεργειακού επιθεωρητή, δυνητικά μελετών και συμβούλου έργου, συνιστά μία επιλογή εξαιρετικά ωφέλιμη για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για το 2021.

Η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ είναι παρούσα από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος έχοντας εξυπηρετήσει με αμεσότητα και με το χαμηλότερο κόστος εκατοντάδες νοικοκυριά.

Συνεργάζεται επί σειρά ετών με γνωστούς γερμανικούς οίκους, αλλά και την γνωστή βιομηχανία διέλασης EXALCO, στοιχείο που της προσδίδει συγκριτικό πλεονέκτημα στον χώρο που κινείται βάσει των γερμανικών προδιαγραφών παραγωγής. Επιπρόσθετα αποτελεί επιλογή πολλών κατασκευαστών και εμπόρων για προμήθεια έτοιμου κουφώματος αλουμινίου και συνθετικού (uPVC).

Η σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ αντικατοπτρίζεται στους αριθμούς. Στο ιστορικό της καταγράφονται 1650 ολοκληρωμένα έργα, 2478 ικανοποιημένοι πελάτες και 34 άριστα εκπαιδευμένοι τεχνίτες.

Η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί πρωτεύοντα στόχο για την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν σήμανση CE με στόχο την συνεχή βελτίωσή τους και παράλληλα εφαρμόζεται το σύστημα ποιότητας SEKA Q SYSTEM. Από τη στιγμή της παραγγελιοληψίας έως την παράδοση του τελικού προϊόντος ελέγχονται όλες οι φάσεις της παραγωγής με ακρίβεια και ταχύτητα.

Παράλληλα η εταιρεία στοχεύει στην εξασφάλιση της καινοτομίας αναζητώντας διαρκώς νέα προϊόντα ή βελτιώνοντας τα ήδη υπάρχοντα. Η βασική κατηγορία προϊόντων παραγωγής της είναι τα κουφώματα αλουμινίου και τα συνθετικά uPVC, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δυναμικότητα της εταιρείας μπορεί να ανέλθει στα 10.000 κουφώματα ετησίως. Τα χαρακτηριστικά τους ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και η τοποθέτηση τους γίνεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με προσοχή και συνέπεια. Η μεγάλη διάρκεια ζωής, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η υψηλή θερμομόνωση αποτελούν εγγύηση για όλα τα είδη κουφωμάτων. Στην παραγωγή της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ εντάσσονται επίσης: υαλοπετάσματα, πόρτες εισόδου, πόρτες ασφαλείας, πόρτες εσωτερικές, ρολά, παντζούρια, σίτες, εξωτερική θερμομόνωση, είδη υγιεινής, πλακάκια, ηλιακοί θερμοσίφωνες και ενεργειακοί υαλοπίνακες.

Οι εγκαταστάσεις της H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ βρίσκονται στην Καλαμπάκα σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 30.000m². Επίσης διαθέτει ένα ακόμα φυσικό κατάστημα στη Λάρισα, προσφέροντας όμως τη δυνατότητα τοποθέτησης και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρεία γκάμα προϊόντων της με μία περιήγηση στην ιστοσελίδα (www.halucom.gr) ή μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της στην Καλαμπάκα και τη Λάρισα και να επικοινωνήσετε με την H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ προκειμένου να επωφεληθείτε από τις τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες της. Αν έχετε ανάγκη από μία πλήρως αναβαθμισμένη κατοικία, η H-ALUCOM ABEE – ΧΟΛΕΒΑΣ μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτή.

Info 2432079145-7 και info@halucom.gr

Διαβάστε επίσης