Επιχειρείν

Mirra. Μια απρόσμενα αυθεντική εμπειρία στην Κύθνο από έναν Τρικαλινό επιχειρηματία

Το MIRRA είναι η νέα γευστική εμπειρία που έρχεται να φωτίσει τον  Μέριχα, το λιμάνι της Κύθνου. Είναι ένα all-day, προσεγμένο, μικρό hot spot με πάθος στις διαλεγμένες πρώτες ύλες, μια σεμνή αποθέωση  στο comfort-food, την αυθεντικότητα και την απολαυστική απλότητα.

 

Το μενού του Mirra εστιάζει σε τρείς άξονες και το κάνει με όλη του την  καρδιά: Τα αυγά, τις pinsa και τα μπέργκερ. 

Τα πρωϊνά και τα brunch του είναι η εμπειρία που ονειρεύεσαι όταν  ξυπνάς. Εμπνευσμένα Healthy Bowls, τεσσάρων ειδών διαφορετικά  club sandwiches και το κυριότερο μια διάχυτη αγάπη για τα αυγά!  Τηγανητά, ομελέτες και scrambled σε εκδοχές με επιλεγμένα υλικά  που δημιουργούν αληθινές, γευστικές εντάσεις σε ένα γεύμα που είναι  σχεδιασμένο να σε ακολουθεί σαν ανάμνηση όλη μέρα.  

Η Pinsa είναι η παραδοσιακή πίτσα με ή χωρίς κόκκινη σάλτσα  που γεμίζεται με υλικά με το χέρι και ψήνεται αριστοτεχνικά για να γίνει  αέρινα τραγανή. Στο Mirra η pinsa παίρνει την προσοχή που τής αξίζει  με 12 διαφορετικές εκδοχές, όλες μία και μία σαν μικρές εμπειρίες  σχεδιασμένες να μοιράζονται και να τροφοδοτούν χαλαρότητα και  συναισθηματική πληρότητα.  

Τα burger του Mirra είναι το highlight του μενού του. Με κιμά από  πολύ επιλεγμένα κρέατα και με διαχείριση υλικών που αποπνέουν  βαθιά γνώση, σαλάτες, mozzarella fior di latte και κοπές κρεάτων που  εξελίξουν την βραδινή κάρτα, το Mirra γίνεται εμπειρία που δύσκολα  θα πίστευε κανείς ότι μπορεί να βιώσει σε ένα λιμάνι που για χρόνια  παραμένει στη σκιά. 

Αυτός ήταν και ένας λόγος που ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Νικόλας Λαμπρογιώργος, μετά  από μια συναρπαστική πορεία σε εστιατόρια που έχουν επηρεάσει  καθοριστικά τα πράγματα στην Αθήνα όπως το Μilos και το Vezene,  εντόπισε το σημείο για να κάνει μια απρόσμενη, κυκλαδίτικη έκπληξη. 

Η σύζυγός του Κωνσταντίνα Ρούσσου έχει δημιουργήσει μια λίστα  κρασιών αριστοτεχνικά συνδυασμένη με το μενού, αλλά και με το  γευστικό βάθος που κάνει κάθε επιλογή να έχει τη δική της αξία. 

Το Mirra μοιάζει να βρίσκεται στον Μέριχα για χρόνια! Είναι, όμως, η  εντύπωση που δημιουργεί κάθε φορά ο,τιδήποτε καινούργιο γίνεται με  αγάπη και γνώση και το οποίο έρχεται να γεμίσει ένα ολοφάνερο κενό  σε ένα νησί και ένα λιμάνι που το είχαν ανάγκη.

Info: Mirra, Μέριχας, Κύθνος τηλ. 6947778768 

Διαβάστε επίσης