Επιχειρείν

ONTHEWEB. Φτιάξε μόνος σου την εταιρική σου ιστοσελίδα

Η E-GROWTH, θέλοντας να παρέχει στους επαγγελματίες όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες, παρουσιάζει την νέα υπηρεσία αυτοέκδοσης εταιρικών ιστοσελίδων www.ontheweb.gr

 

Τι είναι;

Η ONTHEWEB.GR είναι μία εύκολη στην χρήση υπηρεσία που επιτρέπει στον επαγγελματία που… ναι μεν θέλει να έχει μία εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά δεν θέλει ή και δεν μπορεί να πληρώσει πολλά, να αποκτήσει εύκολα, γρήγορα και σε καταπληκτική τιμή μία άκρως επαγγελματική, μοντέρνα, ταχύτατη και χωρίς καμία “έκπτωση στην εμφάνιση” ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει;

Με μόνο 150€ συνολική τιμή χωρίς ΚΑΜΙΑ άλλη χρέωση, ούτε καν έξοδα φιλοξενίας, μπορείτε να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα όπου θα μπορείτε να παρουσιάσετε την δουλειά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και να πείτε λίγα λόγια στους επισκέπτες σας σχετικά με το ποιος είστε. Θα μπορείτε μετά να βάλετε την διεύθυνση της ιστοσελίδας σας ή και το QR στην κάρτα σας.

 

Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;

Η ιστοσελίδα σας είναι άμεσα διαθέσιμη με το που συμπληρώσετε τα στοιχεία που απαιτούνται. Συνήθως, αυτό γίνεται σε 5-10 λεπτά ανάλογα με την εξοικίωση που έχετε με το διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Τι δυνατότητες έχει;
Η ιστοσελίδα σας θα παρέχει στους επισκέπτες της την δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email, να δουν την δουλειά σας μέσα από φωτογραφική γκαλερί και να μάθουν για σας. Επίσης, μέσω του παρεχόμενου QR code, θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.
Νέες δυνατότητες καθώς και πρότυπα εμφάνισης προστίθενται σχεδόν καθημερινά.
Φυσικά, η ιστοσελίδα σας θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (υπολογιστές , laptops και κινητά).

Έχω επιλογές στην εμφάνιση;
Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα προτύπων που εμπλουτίζεται καθημερινά.

Υπάρχει δυνατότητα για έξτρα λειτουργίες επί πληρωμή;
Φυσικά! Αν προκύψει κάποια ανάγκη που δεν καλύπτεται από τις δυνατότητες της ιστοσελίδας που παράγει η υπηρεσία μας μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία και να φτιαχτεί κάτι στα μέτρα σας επί πληρωμή.
Η E-GROWTH έχει μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και ειδικών εφαρμογών ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων!

Έχω ΙΚΕ. Είναι για μένα η ONTHEWEB;
Μία ιστοσελίδα στην υπηρεσία ONTHEWEB.GR σε περίπτωση ΙΚΕ είναι ιδανική καθώς διαθέτει όλα όσα χρειάζεται να υπάρχουν στην ιστοσελίδα μιας ΙΚΕ. Μπορείτε να ανεβάζετε ισολογισμούς, να εμφανίσετε την σύσταση της καθώς και τα στοιχεία του διαχειριστή, το μετοχικό κεφάλαιο κτλ.

 

Πώς δουλεύει;

Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο για το πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί ένα site στην πλατφόρμα ONTHEWEB:

https://www.youtube.com/watch?v=nbq7ydDP9rY

Υπάρχει κάποιο demo που μπορώ να δω;
Φυσικά!
Μπορείτε να δείτε μια ιστοσελίδα επίδειξης στο https://egrowth.ontheweb.gr όπου έχουμε ενεργοποιήσει όλες τις λειτουργίες ώστε να έχετε πλήρη εικόνα.

Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες;
Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας στο www.ontheweb.gr, να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας στην σελίδα https://www.ontheweb.gr/pages/manual, να στείλετε ένα email στο vasilis@e-growth.gr ή να καλέσετε στο 6970 441 558.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης