Επιχειρείν

PEUGEOT 3008 SUV. Το αυτοκίνητο της χρονιάς έφτασε στα Τρίκαλα

Το νέο PEUGEOT 3008 SUV, το  “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017”, έφτασε στα Τρίκαλα από την ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε..

Το Νέο PEUGEOT 3008 SUV  κέρδισε τον τίτλο του ”Αυτοκίνητο της Χρονιάς” και έγινε το πρώτο SUV στην ιστορία που κερδίζει το βραβείο COTY. Εντυπωσιακό, με μπροστινό μέρος που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, έχει ρευστές και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές που τονίζονται ακόμα περισσότερο από τα εντυπωσιακά διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου.

Πέρα από το μοναδικό και εμβληματικό design, το νέο SUV PEUGEOT 3008 ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο χάρη στην οροφή τύπου Black Diamondi και τη μαύρη γυαλιστερή πίσω φάσα που περικλείει τα LED πίσω φώτα ημέρας, με τα τρία ξεχωριστά εμφανή παραλληλόγραμμα.

 

Ποτέ στο παρελθόν, ο οδηγός δεν είχε στη διάθεσή του ένα τόσο όμορφο περιβάλλον για τις εξερευνήσεις του.
Με το που θα βρεθεί κάποιος στη θέση του οδηγού του νέου SUV PEUGEOT 3008, το βλέμμα πέφτει αμέσως στο εντυπωσιακά φουτουριστικό ταμπλό.  Ανακαλύψτε την πιο εξελιγμένη εκδοχή του PEUGEOT i-Cockpit®, και όλες τις πρωτοποριακές & high-tech λύσεις που περιλαμβάνει.  Το τιμόνι είναι ακόμα μικρότερης διαμέτρου και η οθόνη αφής των 8″i, τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό, θυμίζει έντονα tablet. Η οθόνη των 12.3″ του συστήματος head-up digital display, προσφέρει δυνατότητες πλήρους προσωπικής διαμόρφωσης, και εμφανίζει κάθε πληροφορία, ακριβώς μπροστά στο οπτικό πεδίο του οδηγού.
Info  Μάθετε περισσότερα στην ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε., στο 3ο χλμ. της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας και στο τηλέφωνο 2431074200.

Διαβάστε επίσης