Επιχειρείν

Serene Residences. Το νέο, εντυπωσιακό, συγκρότημα της Papakostas Buildings (εικόνες)

Το νέο συγκρότημα κατοικιών Serene Residences στα Τρίκαλα παρουσιάζει η γνωστή κατασκευαστική εταιρεία Papakostas Buildings. Η Εταιρεία καινοτομεί στο χώρο της Κατασκευής και του Real Estate και σε συνεργασία με το πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό γραφείο Rosa Bartolotta & Συνεργάτες παρουσιάζουν ένα νέο lifestyle στον χώρο της κατοικίας, υψηλού επιπέδου τόσο αρχιτεκτονικά όσο και λειτουργικά.

 

 

Πρόκειται για κτίριο δομημένο σε τέσσερα επίπεδα. Στα δυο πρώτα επίπεδα και σε συνέχεια με χώρο πρασίνου και πισίνα βρίσκονται  οι δυο εντυπωσιακές μεζονέτες,  ενώ στους δύο τελευταίους ορόφους  τα οροφοδιαμερίσματα, με τον τελευταίο όροφο να είναι σε άμεση επαφή με μικρό loft με πισίνα και φυτεμένο δώμα.

 

Στόχος η ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου με την κατάταξη του σε Ενεργειακή Κατηγορία Α+. Για το λόγο αυτό επιλέχθηκαν φωτοβολταϊκά πανέλα, ανοίγματα σε σειρές ενεργειακών κουφωμάτων, αντλίες θερμότητας για την ενδοδαπέδια θέρμανση και το δροσισμό, εξωτερικό κέλυφος 10αρας μόνωσης καθώς και Led φωτισμοί.

Υψηλού επιπέδου είναι και οι επιλογές στο αισθητικό μέρος που η εταιρεία Papakostas Buildings προσφέρει στους πελάτες της.  Επιλέγονται  αυτοματισμοί, πολυτελή δάπεδα , ιταλικές κουζίνες με μοναδική σχεδίαση για κάθε διαμέρισμα, συρόμενες ντουλάπες,  κορυφαία είδη υγιεινής και μπαταρίες.

Οι κατοικίες Serene Residences θα αποτελέσουν μια εξαιρετική και ξεχωριστή εμπειρία κατοίκισης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:     Κοραή 12, Τρίκαλα 

Τηλέφωνα:    (+30) 2431070223

(+30) 6980222262

(+30) 6980222228

Email :           info@papakostasbuildings.com

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης