Επιχειρείν

VAMAL και Yara δείχνουν το δρόμο στους αγρότες των Τρικάλων

Ενημερωτική εκδήλωση της κορυφαίας εταιρείας λιπασμάτων (Yara) σε συνεργασία με την VAMAL στο Κεφαλόβρυσο.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο ίδιος ο διευθυντής πωλήσεων της Yara Γιάννης Κλεφτάκης βρέθηκε εδώ, κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων της  VAMAL (εταιρεία που παρέχει σταθερά υποστήριξη στους αγρότες της περιοχής μας), προκειμένου να μιλήσει στους παραγωγούς για τις νέες τάσεις στο χώρο της γεωργίας.

Η αποστολή της Yara  διαχρονικά είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, μέσα από την παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι λύσεις που δίνει αναφορικά με την θρέψη των φυτών και σε συνδυασμό με τις προτάσεις πάνω στο αντικείμενο της γεωργίας ακριβείας επιτρέπουν στους αγρότες να αυξήσουν την απόδοση και την ποιότητα των καλλιεργειών ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Οι περιβαλλοντικές και βιομηχανικές λύσεις που προσφέρει η Yara βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και μειώνουν τις εκπομπές αερίων. Έχει δε παγκόσμια παρουσία σε παραπάνω από 60 χώρες.

Οι αγρότες από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων  άκουσαν με προσοχή την τοποθέτηση του Γ. Κλεφτάκη και στη συνέχεια έκαναν ερωτήσεις, λαμβάνοντας τις απαντήσεις που ήθελαν.

VAMAL: ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ.

3Ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΠΥΡΓΟΣ.

Κεντρικά γραφεία, ΤΗΛ:24310 76398

Υπεύθυνοι:

Ηλίας Μάμαλης

Κωνσταντίνος Βαβίτσας

Διαβάστε επίσης