Επιχειρείν

VINTAGE SUITES. Γνωρίστε το νέο ξενοδοχείο των Τρικάλων (φώτο)

Νέα δεδομένα και μια άλλη αντίληψη στη φιλοξενία φέρνει το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα της πόλης μας.

Το συγκρότημα Vintage Suites βρίσκεται σε κομβικό σημείο ανάμεσα σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα (στο 4 χλμ. της εθνικής οδού), σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και μια… ανάσα απ’ τα Μετέωρα.

Διαθέτει έξι (6) αυτόνομα καταλύματα βασισμένα σε σχέδια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, με σχολαστική επιλογή υλικών και διακοσμημένα με ιδιαίτερο μεράκι, προδιαθέτοντας τον επισκέπτη να νιώσει… σαν στο σπίτι του.  Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με restaurant για πρωινό,  φαγητό, καφέ και ποτό.

Είτε πρόκειται για οικογενειακή απόδραση, είτε για επαγγελματική επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή, τα στελέχη και το προσωπικό του Vintage Suites φροντίζουν, ώστε να ικανοποιηθούν επιθυμίες και απαιτήσεις πέρα από κάθε προσδοκία.

Επαγγελματικές συναντήσεις-Κοινωνικές εκδηλώσεις

Το Vintage Suites ωστόσο δεν είναι μόνο ένα ξενοδοχείο που παρέχει όλες τις ανέσεις. Είναι ένας πολυχώρος που μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Cocktail party με αφορμή κάποια επέτειο ή σημαντική οικογενειακή στιγμή, παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, γεύματα και δείπνα με τη ζεστασιά του σπιτιού, φιλοξενούνται με άνεση και διακριτικότητα από την δημιουργική και έμπειρη ομάδα του καταλύματος. Ειδικά για τα γεύματα και τα δείπνα προσφέρονται επιλογές προσαρμοσμένες στις επιθυμίες του εκάστοτε οικοδεσπότη.

Ο χώρος ενδείκνυται επιπρόσθετα ιδανικά και για επαγγελματικές συναντήσεις υψηλών στάνταρς, που μπορούν να συνδυάσουν συσκέψεις με επισκέψεις στα Μετέωρα, καθώς και μίνι αποδράσεις στη γύρω περιοχή. Υπάρχει συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιασμού δράσεων και εκδηλώσεων που εξασφαλίζει πρωτότυπη και δημιουργική συμμετοχή σε ενέργειες ενδυνάμωσης του ομαδικού πνεύματος (teams pirit building activities).

Γνωρίστε την προσιτή πολυτέλεια του Vintage Suites Τrikala, απολαύστε τον χαλαρό καφέ ή το ποτό σας, δείτε τους χώρους και αντιληφθείτε πως τα Τρίκαλα… αλλάζουν επίπεδο.

Στο 4 χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας (Αριστερά στο φανάρι για Μ. Κεφαλόβρυσο)-τηλ. 2431088466.

vintagesuitestrikala@gmail.com 

Διαβάστε επίσης