Παραπολιτικά

Αιφνίδιος… έρωτας Μιχαλάκη για Δριτσέλη (ηχητικό)

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό στην πόλη ταύτη!!!

Σε εντυπωσιακή κίνηση αντιπερισπασμού προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, απαντώντας στην κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου και του πρώην βουλευτή Χρήστου Σιμορέλη για μη προώθηση έργων που αφορούν την διαχείριση των υδάτων στην περιοχή μας.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Τρίτης… εξήρε το έργο της πρώην βουλευτίνας Παναγιώτας Δριτσέλη και τις ενέργειες που αυτή έκανε επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ.

“Για την ερώτηση που κάνει ο κ. Παπαδόπουλος για το φράγμα Πύλης” είπε “να ρωτήσουν την προηγούμενη, αλλά και τη σημερινή κυβέρνηση. Είχε έρθει τότε ο κ. Φάμελλος και τον υποδέχθηκαν με τα κλαρίνα, αλλά από τότε δεν είδαμε κάτι. Η κα. Δριτσέλη πραγματικά ασχολήθηκε και έδωσε μάχη για ένα μεγάλο έργο της τάξεως των 12 εκ. ευρώ για υπογειοποίηση  από την Περιστέρα ως την Πηνειάδα, συνολικού μήκους 250 χμ, και να δημιουργηθεί ένα καινούριο δίκτυο σύγχρονης τεχνολογίας για άρδευση στον κάμπο. Για το έργο αυτό έχει βγει αυτή τη στιγμή ανάδοχος και μέσα στο Νοέμβριο θα γίνει η κατοχύρωση του διαγωνισμού. Αρχές του 2019 καθυστερούσε η πολιτεία, αλλά η κα. Δριτσέλη ήταν η μόνη που είχε ενδιαφερθεί τότε και πάλεψε και ενέταξε το έργο”.

 

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο