Παραπολιτικά

Αυτός θα είναι ο νέος Επιτελάρχης της Νομαρχίας

Συνεχείς διαβουλεύσεις μεταξύ των στελεχών του σοσιαλιστικού κέντρου στα Τρίκαλα για τη νέα δομή της Νομαρχίας, έτσι ώστε να μπορέσει αυτή αφενός να συνεχίσει το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του Δημήτρη Κουρέτα, αφετέρου δε να εξελιχθεί σε ένα νέο κέντρο εξουσίας.

 

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις είναι καθημερινές (δείτε ΕΔΩ χαρακτηριστικά) και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr φαίνεται να “κλειδώνουν” τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το γραφείο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων από την 1η του Γενάρη. Έτσι φαβορί για τη θέση του Επιτελάρχη, του διευθυντή του γραφείου αντιπεριφερειάρχη, θέση που τα τελευταία 13 χρόνια διατηρεί ο Γιώργος Καρανάσιος, φέρεται να είναι ο Χρήστος Τζιώλης. Η περίπτωσή του συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που κρίνονται απαραίτητα καθώς είναι υπάλληλος της Π.Ε. Τρικάλων, άρα γνωρίζει καλά τον τρόπο λειτουργίας αυτής, είναι αγαπητός και αποδεκτός μεταξύ των συναδέλφων του, είναι σταθερός ιδεολογικά (ΠΑΣΟΚ), ηπίων τόνων και συνομιλητής της 1ης σε ψήφους περιφερειακής συμβούλου Χρύσας Ντιντή.

Για τη θέση του ειδικού συνεργάτη αντιπεριφερειάρχη τώρα λέγεται ότι κερδίζει πόντους η περίπτωση του Θανάση Βαβύλη, ο οποίος έχει σωρευμένη γνώση από τα δημόσια έργα και μπορεί να συνδράμει στη νέα προσπάθεια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης