Παραπολιτικά

Γιώργος αντί… Ηλία Βλαχογιάννη, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ο νεαρός οικονομολόγος φέρεται έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τον πρώην νομάρχη και βουλευτή.

Ο Γιώργος Βλαχογιάννης, ο οποίος έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία πολλά χρόνια, φέρεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, εφόσον βεβαίως ο πατέρας του Ηλίας αποφασίσει να «αποστρατευτεί». Ο νεαρός οικονομολόγος, με ισχυρά ερείσματα στον ηγετικό πυρήνα του κυβερνώντος κόμματος, προχωρά σε κινήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν περνούν απαρατήρητες από τους μυημένους. Παρεμβάσεις στήριξης του Κυβερνητικού έργου, συναντήσεις με κορυφαίους υπουργούς κλπ..

Ο ορισμός του στη Γνωμοδοτική Επιτροπή Αξιολόγησης Επενδυτικών σχεδίων του Υπουργείου Ανάπτυξης (δείτε ΕΔΩ), ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι πιθανόν και πρόκριμα για το επόμενο βήμα. Ο ίδιος δε σε δήλωσή του σημειώνει ότι «ο ορισμός μου από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, ως τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου της Γνωμοδοτικής Επιτροπής αξιολόγησης του Αναπτυξιακού νόμου, αποτελεί υψιστη επαγγελματική αναγνώριση στην σχεδόν 20ετη μου δραστηριότητα ως οικονομολόγου Συμβουλου Επιχειρήσεων».

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του trikalavoice.gr το νέο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.-για τις εκλογές του φθινοπώρου πιθανότατα- αποκτά… άγρια ομορφιά.

 

Με τον κουμπάρο του Μάκη Βορίδη

 

Veni, vidi, vici… Μια νέα ιστορία για τη Θεσσαλία!

 

Λάππας, ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος των Τρικάλων που εμβολιάστηκε

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης
NEWSLETTER

Ενημερωθείτε πρώτοι για τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνιο