Παραπολιτικά

Δικαίωση και επίδειξη δύναμης Αβραμόπουλου στο Δ.Σ. Μετεώρων

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά “διαβασμένος” σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Αφενός δικαιώθηκε και επιτέλους εισακούστηκε για την παροχή της πάγιας προκαταβολής στους προέδρους των Κοινοτήτων. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είχε θέσει το ζήτημα από τον περασμένο Οκτώβριο και τελικά μόλις στη σημερινή συνεδρίαση, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, το Δ.Σ. Μετεώρων ενέκρινε και θα διατίθεται το ποσό των 1.000 € στα μονομελή Τ.Σ., 2.000 € στα πενταμελή και 4.000 € στην Τ.Κ. Καλαμπάκας. “Ζητούσαμε το αυτονόητο” λέει ο ίδιος “να έχουν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων χρήματα για να διεκπεραιώνουν προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα”.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος σήκωσε κατά τη συνεδρίαση της Μ. Δευτέρας και το γάντι που έριξε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαμιχαήλ ζητώντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα ελέγξει τις αναθέσεις παρελθόντων ετών. “Η στάση σας αποτελεί μια ξεκάθαρη πολιτική τυμβωρυχία” είπε ο Λ. Αβραμόπουλος υπερασπιζόμενος τη μνήμη του Χρήστου Σινάνη “αναμοχλεύετε το παρελθόν γιατί δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε το μέλλον. Μείνετε εκεί που ανήκετε στον παρελθόν και αφήστε εμάς να ασχοληθούμε με το μέλλον του Δήμου Μετεώρων. Εμείς είμαστε εδώ για το μέλλον και την προκοπή των πολιτών μας”. Μάλιστα ο πολύπειρος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Μετεώρων Ζώης Χαλατσάκης υπογράμμισε επ’ αυτού “ότι το αίτημα αποσκοπεί να ακυρώσει το έργο του εκλιπόντος Χρήστου Σινάνη, χωρίς καμία ένδειξη και χωρίς ο ίδιος να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί”.

Για την ιστορία και μετά από πολλές ψηφοφορίες το θέμα… αναβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης