Παραπολιτικά

Η Μαρίνα… από καρδιάς, στη Λάρισα με συγχωριανούς της

Στη Γιάννουλη Λάρισας βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η  Μαρίνα Κοντοτόλη και συγκινήθηκε ιδιαίτερα βλέποντας πρόσωπα γνωστά και αγαπημένα γύρω της, όπως θείοι της ή και ο νονός της.

 

Βρέθηκε εκεί φιλοξενούμενη συγγενών και φίλων, που μεγάλωσε μαζί τους, που τους ξέρει και την ξέρουν, που αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που ξεπέρασε και έφτασε να ακολουθεί μια απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Την παρότρυναν να συνεχίσει σταθερά στο δρόμο που έχει χαράξει και την άκουσαν με προσοχή να αναλύει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ενόψει των εκλογών και έλαβε τη διαβεβαίωσή τους, ακόμη και από ανθρώπους που παραδοσιακά ανήκαν σε άλλους πολιτικούς χώρους ότι “θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για τη Μαρίνα”.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας απόψε» είπε η ίδια η Μαρίνα Κοντοτόλη «και με συγκινεί ιδιαίτερα που βλέπω πρόσωπα γνωστά, με τα οποία μεγάλωσα μαζί και τα οποία με στήριξαν σε κάθε δυσκολία στη ζωή μου. Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες, αυτό το γνωρίζετε όλοι. Εγώ ζητώ την στήριξη και την ψήφο σας για να καταφέρουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ να εφαρμόσουμε μια δίκαιη πολιτική για όλους, να δώσουμε ίσες ευκαιρίες στους ανθρώπους της υπαίθρου και σε όσους αγωνίζονται στο στίβο της ζωής, μια καλύτερη παιδεία για τα παιδιά μας, να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας μας και των θεσμών που σήμερα βάλλονται».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης