Παραπολιτικά

Η Μαριάννα Πυργιώτη θα προλογίσει την εκδήλωση του Μικέλη Χατζηγάκη

“Εναρκτήριο λάκτισμα” ενόψει εθνικών εκλογών από τον Μικέλη Χατζηγάκη ο οποίος προγραμματίζει την πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση-ομιλία στα Τρίκαλα για την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (στις 11.30 π.μ., ανοιχτή για όλους) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

 

 

Η ομιλία του νεαρού υποψηφίου βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας θα είναι καθαρά πολιτική και αναμένεται μέσα από αυτή να δώσει  απαντήσεις στις βασικές προκλήσεις του μέλλοντος και να εξηγήσει τις αιτίες και τις συνέπειες που ξεκίνησαν από την παγκόσμια πληθωριστική και ενεργειακή κρίση και προκάλεσαν ρωγμές στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία. Ταυτόχρονα, θα αναλύσει τι έχει καταφέρει να πετύχει η κυβέρνηση μέχρι σήμερα σε θέματα εσωτερική και εξωτερικής πολιτικής και θα καταθέσει τις δικές τους προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους Έλληνες πολίτες.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα προλογίσει τον Μικέλη Χατζηγάκη στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr θα είναι η γνωστή και έγκριτη δημοσιογράφος, πρώην διευθύντρια του “Ινστιτούτου Καραμανλή”, Μαριάννα Πυργιώτη, από την οποία επίσης αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε τις εκτιμήσεις της για την πορεία των πραγμάτων στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης