Παραπολιτικά

Θετική Ψυχολογία. Η νέα πρωτοβουλία που ανέλαβε η Αγγελική Χατζηγάκη

Η Αγγελική Χατζηγάκη μαζί με την ομάδα της στην HFM εργάζεται εντατικά τους τελευταίους μήνες  για την δημιουργία μιας κοινότητας Θετικής Ψυχολογίας για μικρούς και μεγάλους, που θα προσφέρει μαθήματα και υπηρεσίες που θα βοηθούν στην ευζωία των ανθρώπων και στην διευκόλυνση της καθημερινότητας τους. Με την έναρξη της προσπάθειάς της αυτής, πριν λίγες εβδομάδες και στο πλαίσιο δημιουργίας προγραμμάτων Θετικής Ψυχολογίας και Ψυχικής Υγείας, είχε   συνάντηση με την αρμόδια υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη στο γραφείο στο Υπουργείο Υγείας.

 

Τι είναι όμως η Κοινότητα Θετικής Ψυχολογίας και που ακριβώς αποσκοπεί;

Όπως εξηγεί στο trikalavoice.gr η ίδια η Αγγελική Χατζηγάκη “η κοινότητα αυτή αποσκοπεί στο να στηρίξει πολίτες κάθε ηλικίας να αντιμετωπίσουν την ζωή τους με αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Αναμφίβολα, η καθημερινότητα μας παρουσιάζει συχνά δυσκολίες στις οποίες καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε και να συνεχίσουμε όρθιοι”

. Η ομάδα της Αγγελικής προσπαθεί να ανοίξει νέους δρόμους σε πολίτες που δοκιμάζονται και μέσα από τα εργαλεία και την εκμάθηση δεξιοτήτων να δώσει ευκαιρίες και να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Διαβάστε επίσης