Παραπολιτικά

Κίνηση Χήρα στην Πύλη. Ξεκινάει αντεπίθεση για τη δημαρχία

Τέλος στα σενάρια και… ολική αντεπίθεση από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θοδωρή Χήρα, ενόψει των εκλογών του φθινοπώρου του 2023.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο ίδιος βρίσκεται σε επαφή και ζυμώσεις με ανθρώπους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους ακολουθώντας μια στρατηγική συμμαχιών που μπορεί να τον φέρει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη δημαρχία στις επερχόμενες εκλογές. Σ’ αυτό το πνεύμα μάλιστα πρότεινε προ διμήνου στην ελάσσονα αντιπολίτευση (παράταξη Τσιούτσια) τη συμπόρευση. Αυτό το σενάριο δεν προχωρά καθώς ήδη η ελάσσονα αντιπολίτευσης μετράει απώλειες, οπότε ο συνδυασμός “Πύλης Όραμα” ανασυντάσσεται με στόχο την ανατροπή και τη νίκη τον Οκτώβριο του 2023. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε έγινε και η ολομέλεια της παράταξης και επαναβεβαιώθηκε η διάθεση όλων για νέο αγώνα. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης:

“Σύσσωμος ο συνδυασμός “Πύλης Όραμα” ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του επικεφαλής του Θεόδωρου Χήρα το βράδυ της Πέμπτης. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης έχοντας έντονους προβληματισμούς για την πορεία του Δήμου εξέθεσε τις σκέψεις του σε όλα τα μέλη.

Αρχικά έκανε μια αναδρομή σε γεγονότα που έλαβαν χώρα τα τρία τελευταία έτη με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του και συζητήθηκαν τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής Μαράβα που δυστυχώς αποτέλεσαν τροχοπέδη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Κατά τη συζήτηση τονίστηκε η υπεύθυνη στάση του συνδυασμού “Πύλης Όραμα” καθώς και η δημιουργική αντιπολιτευτική τακτική που τήρησε αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ένας ένας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι άρρηκτα ενωμένοι. Τόνισαν ότι με αρωγό τον Θεόδωρο Χήρα και στηρίγματα τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης συνεχίζουν τις δράσεις τους για στήριξη και υπεράσπιση των συμφερόντων όλων των πολιτών του Δήμου Πύλης.

Και καθώς οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι εκ των ων ουκ άνευ για τον συνδυασμό “Πύλης Όραμα”, δόθηκε ο χρόνος σε κάθε μέλος του να εκφράσει τις απόψεις του για την πορεία του συνδυασμού. Κατέθεσαν τις απόψεις τους στην ολομέλεια για την υπάρχουσα κατάσταση όπως τη βιώνουν καθημερινά και μίλησαν με ζήλο για το αύριο εκφράζοντας την ανάγκη για νέες πορείες ανάπτυξης που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Πύλης.

Ο Θεόδωρος Χήρας, όπως είχε καθήκον, έκανε κοινωνούς των προβλημάτων του Δήμου τους πολίτες που παρευρίσκονταν και παρουσίασε τις θέσεις του για βελτίωση των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Πύλης. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την πολιτική στάση αξιοπρέπειας που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα και κυρίως για το γεγονός ότι δεν έπαψαν στιγμή να ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του Δήμου.

Επί της ουσίας η σύναξη αυτή εξελίχθηκε σε μια πορεία αισιοδοξίας για έναν Δήμο Πύλης που μπορεί να αποκτήσει προοπτική για το μέλλον. Κάτι τέτοιο φυσικά μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα με ενότητα και στήριξη των πολιτών του Δήμου Πύλης που επιθυμούν έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.

Μέσα απ’ όλες τις συζητήσεις αποδείχθηκε ότι το Όραμα για τον Δήμο Πύλης και τους δημότες του υπάρχει και παραμένει άσβεστο”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης