Παραπολιτικά

Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη στο ΚΙΝ.ΑΛ.. Κατέθεσε 20.000 υπογραφές

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί η κατάθεση των υπογραφών των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

 

Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι:

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Από την κατάθεση των υπογραφών διαφαίνεται και δυναμική των υποψηφίων και το πέρασμα στην κοινωνία. Είναι παραπάνω από σαφές ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ένα εντυπωσιακό και πραγματικό προβάδισμα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 110 υπογραφές από μέλη της ΚΕ και 20.000 δηλώσεις στήριξης πολιτών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και κατέθεσε ο ίδιος τις 82 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Παράλληλα, δήλωσε-δίχως ωστόσο να καταθέσει- ότι διαθέτει και 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων του κόμματος.

Ο Παύλος Χρηστίδης κατέθεσε  7.000 υπογραφές.

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6.245 υπογραφές πολιτών.

Οι Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης έχουν ήδη καταθέσει  από την περασμένη Παρασκευή τις δικές τους υπογραφές, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, που είχε καταθέσει χθες 6.837 υπογραφές, σήμερα αποσύρθηκε, μετά την ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου.

Ο Χάρης Καστανίδης έχει καταθέσει 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς του, ενώ ο Α. Λοβέρδος 5.200 υπογραφές μελών από το μητρώο, ενώ την υποψηφιότητά του στηρίζουν επίσης άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος (που εγγράφηκαν τώρα), καθώς και άλλοι 8.000 «προοδευτικοί πολίτες», όπως ανέφερε.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης